comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor transfer haberleri (6 Ocak 2016)

06 Ocak 2016, Çarşamba 20:44
Trabzonspor transfer haberleri (6 Ocak 2016)

Trabzonspor ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Trabzonspor Transfer Haberleri - Trabzonspor'da devre arası transfer çalışmalarında öncelik teknik direktöre verilmiş durumda. Bordo mavili ekipte yönetim bir yandan hoca arayışlarını sürdürürken, bir yandan da takıma yapılacak takviyeler için çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor transfer haberleri


Trabzonspor, Güray Vural'ı transfer mi ediyor?


Trabzonspor'da sol bek arayışı devam ediyor. Bordo mavili kulüp devre arasında Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural'ı transfer etmek için çalışmalara başladı.
 
Akhisar Belediyespor ile sözleşmesi sona erecek Güray ile ilgilen bordo-mavililerin oyuncunun kulübüyle görüşmelere başladığı öğrenildi.
 
 

Mircea Lucescu, Trabzonspor'a geliyor mu?


Trabzonspor'da teknik adam konusunda en kritik haftaya girildi. Mircea Lucescu ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, resmi imza için Ukrayna'ya gidiyor.
 
Lucescu ile bir araya gelecek bordo mavili kulübün başkanı bu haftasonu işi artık resmiyete dökmeyi amaçlıyor. İmzaların atılmasının ardından da Pazartesi günü de Lucescu ile ilgili de resmi açıklama yapılması planlanıyor. 


Trabzonspor, Muhammet Demirci'yi alıyor mu?


Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Trabzonspor'un transferdeki 1 numaralı ismi Muhammet Demir için takımı Gaziantepspor'un 4.5 milyon Euro'da diretmesi harekâtı çıkmaza sokmuştu. 23 yaşındaki oyuncu için son teklifini belirleyen Trabzonspor, 1.5 milyon Euro+1 oyuncu önerisiyle Kırmızı-Siyahlı ekibin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Gönderilecekler listesinde bulunan 9 oyuncunun aldıkları yüksek maaşları da göz önünde bulunduran Bordo-Mavililer, Gaziantep'in isteyeceği oyuncunun maaşının bir kısmını ödemeyi planladığı kaydedildi.

Carl Medjani, Trabzonspor'a geri mi dönüyor?


Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un formasını terleten ancak Hacıosmanoğlu döneminde alacaklarını öne sürerek takımdan ayrılan Cezayirli oyuncu Carl Medjani'nin geri dönebileceği iddia edildi.
 
Trabzonspor yönetiminin, “Gelir, özür diler ve daha önce aldığın rakama futbol oynarsa kapımız açık” diye mesaj gönderdiği öne sürülürken, henüz bir takımla anlaşmayan oyuncunun bu teklife sıcak bakabileceği bildirildi.

 

Stephane Mbia, Trabzonspor'dan ayrılacak mı?


Trabzonspor'da Stephane Mbia kulübe ihtar çekmiş ve alacakları ödenmezse ayrılacağını ifade etmişti. Kamerunlu oyuncunun bu tavrı tepki çekerken bordo-mavili yönetim dün gerekli hamleleri yaptı. Trabzonspor, Mbia'nın sözleşmesini fesh etmesini engelleyen parayı yatırdı, tecrübeli oyuncunun direttiği faizlerle alakalı görüşmeler sürüyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!