comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Kasımpaşa galibiyeti hedefliyor

25 Aralık 2015, Cuma 11:00
Kasımpaşa galibiyeti hedefliyor

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kazanan lacivert-beyazlılar, galibiyet serisini ilk yarının son haftasında Trabzonspor karşısında sürdürmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Trabzonspor'u konuk edecek Kasımpaşa, sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta 9 puan toplayan lacivert-beyazlılar, Karadeniz temsilcisi karşısında galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıkacak.

İlk 16 haftada iyi bir grafik ortaya koyarak 29 puanla 5. sırada bulunan Kasımpaşa, son 7 maçında ise yenilgi yüzü görmedi.

Kendi sahasında bu sezon dörder galibiyet ve beraberlikle iki yenilgi alan lacivert-beyazlılarda zorlu maç öncesi 5 eksik bulunuyor.

Kart cezalısı olan Ryan Donk ve Vasil Bozhikov, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Ferhat Kiraz, Orhan Şam ve İsmail Ayaz da sahada olamayacak.

Sadi Tekelioğlu yönetimindeki Trabzonspor ise geçen hafta Antalyaspor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetin moraliyle İstanbul'a gelecek. Ligde son 3 deplasmanında gol atamayan ve puan çıkartamayan bordo-mavililer, dış sahada bu sezon 3 galibiyet ve 5 yenilgi aldı.

Kasımpaşa ile Trabzonspor arasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yarın saat 19.00'da oynanacak maçı hakem Özgür Yankaya yönetecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!