comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Sadri Şener'den Hacıosmanoğlu'na gönderme

18 Aralık 2015, Cuma 20:26
Sadri Şener'den Hacıosmanoğlu'na gönderme

Trabzonspor kulübü yeni başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili takımın Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile yapacağı maça eski başkanları davet etti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, takımın yarın karşılaşacağı Antalyaspor maçını, birlikte izlemek için eski kulüp başkanlarını şehre davet etti.

 

Sadri Şener'den İbrahim Hacıosmanoğlu'na gönderme


Davete olumlu yanıt veren ve Usta ile aynı uçakta kente gelen Sadri Şener, Trabzon Havalimanı çıkışında yaptığı açıklamada, 5-6 Aralık tarihlerinde yapılan olağan genel kurul sonrası Usta'nın göreve geldiğini anımsatarak, "Trabzon'un kurtuluş yıl dönümü 24 Şubat. Şimdi bir tane daha oldu o da 7 Aralık. Her sene 7 Aralık'ta bu kurtuluş gününü bence kutlayın. İnşallah çok iyi sonuçlar alırız. Trabzon'a yakışır bir yönetim" dedi.

Daveti dolayısıyla Usta'ya teşekkür eden Şener, "Ağır bir yükün altına girdiler. O konuda kutlamak lazım ama Muharrem Bey iş hayatında başarılı işler yapmış, bunun altından da kalkar. Çok iyi yönetici arkadaşlarımız var" ifadesini kullandı.

Usta: "Özlenen tablo değil, olması gereken bu"

Muharrem Usta ise kulübün bütün başkanlarının kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Başkanların ve Trabzonspor'un mazisinin çok önemli olduğunu dile getiren Usta, "Kulübü bugünlere getiren herkese vefa borcumuz var. O nedenle Sadri Bey ve diğer başkanlarımızla bu yolculuğu en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Özlenen tablo değil, olması gereken bu. Biz bunun için bundan sonra da gayret sarf edeceğiz" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!