comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Muharrem Usta kimdir? Muharrem Usta ne iş yapar?

06 Aralık 2015, Pazar 22:30
Muharrem Usta kimdir? Muharrem Usta ne iş yapar?

Trabzonspor'un Seçimli Genel Kongresi'nde aday olan Muharrem Usta kimdir?

FutbolArena - Trabzonspor Kulübü, Seçimli Genel Kurulu'nda yeni başkanını belirledi.
 
Muharrem Usta, Celil Hekimoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yarıştığı kongrede Muharrem Usta başkan seçildi.

 

Muharrem Usta kimdir? Muharrem Usta ne iş yapar? 


Muharrem Usta 1965 Trabzon doğumludur
. 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi' mezunu olan Usta, 1992 yılında Kulak Burun Boğaz uzmanı oldu.

Usta, evli ve üç çocuk babasıdır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkadaşı olarak bilinen Usta, Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı'dır. 

Son 5 sandık yeniden sayıldı

Genel kurul divan başkanı Ahmet Metin Genç, yaklaşık 3,5 saat süren oy sayımının ardından 20 sandıkta geçerli 7 bin 151 oydan Muharrem Usta'nın 3 bin 61'ini, Celil Hekimoğlu'nun 3 bin 49'unu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ise bin 40'ını aldığını açıkladı.

Ancak Hekimoğlu'nun yaptığı itiraz sonucu, 16,17,18,19 ve 20. olmak üzere son 5 sandık sayıldı. Bunun ardından yapılan ikinci itiraz nedeniyle de bu kez tüm sandıklardaki geçersiz oylar değerlendirdi.

Genç, yaptığı açıklamada, önce son 5 sandığı yeniden incelediklerini belirterek, "Sayım sonucunda ilan ettiğimiz oylardan 3 bin 61 oyu, 3 bin 62 oy olarak tepsit ettik. Dolayısıyla yeniden bir fazla dışında herhangi bir eksikliğe rastlamadık" dedi.

Yapılan ikinci itirazda geçersiz oyların yeniden değerlendirilmesinin istendiğini ifade eden Genç, "Biz de divan olarak bu aşamaya şeffaf, adil bir şekilde kimsenin içinde kuşku olmasın diye bu itirazı yerine getirdik. Diğer 15 sandıkta geçersiz oyları inceledik. Bütün geçersiz oylar yeniden değerlendirdik. Bu geçersiz oyların aynen kabul edilmesine karar verdik. İtirazlar nedeniyle yaptığımız yeni sayım sonucunda kulübümüzün olağan genel kurulunda 3 bin 62 oy alan Muharrem Usta'nın kulüp başkanlığına seçilmesine karar verildi" diye konuştu.

Muharrem Usta'nın vaatleri nedir? 
Muharrem Usta'nın en önemli vaadi Beşiktaş ve Galatasaray'ı şampiyon yapan Mircea Lucescu'ydu. Dünya kulübü olmak gerektiğini öne süren Usta Trabzonspor teknik direktörlüğüne Mircea Lucescu'yu getirmek istiyordu.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!