comScore

Trabzonspor Trabzonspor

İbrahim Hacıosmanoğlu'dan FLAŞ 3 Temmuz açıklaması

02 Aralık 2015, Çarşamba 22:16
İbrahim Hacıosmanoğlu'dan FLAŞ 3 Temmuz açıklaması

İbrahim Hacıosmanoğlu, seçildiği günden itibaren başarıyı yakalamak için arkadaşlarıyla var güçleriyle çalıştıklarını açıkladı.

"Yeni dönemde yepyeni bir Trabzonspor için" sloganıyla 5-6 Aralık'ta yapılacak genel kurul öncesi tekrar başkanlığa aday olan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 19 Mayıs Spor Salonu'nda üyelere seslendi.
 
Listesindeki isimleri tanıtan ve projelerini de anlatan Hacıosmanoğlu,  2013 yılında başkanlığa seçildiği salonda üyelerin karşısına bir kez daha çıktığını belirterek, görevde bulundukları 3 yılda yaşadıkları zorlukları anlattı.
 
Hacıosmanoğlu, seçildiği günden itibaren hem değişimi hem sportif başarıyı yakalamak için arkadaşlarıyla var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, şöyle devam etti:
 
"Zor şartlarda göreve başlamıştık. Allah en zor anlarda yardım etti, üstesinden gelmeyi başardık. 2 sene üst üste bütün zorluklara rağmen tarihinde ilk kez UEFA'da üst üste gruplardan çıktık, 'biz başarılıyız' demedik. Hangi şartlar altında orada başarılı olduğumuzu Trabzonspor sevdalıları çok iyi biliyor. Ligde başarı yakalayamadık ama herkes bunu göz ardı etti. Zorluklarımız vardı. Son 4-5 aydır kulübü çalışamaz hale getirdiler. Sadece mahkemeye müracaat eden 2 kişi yapmadı bunu. Bunları yapanlar, 'sizin başkanınız olmayacağım' dediğim insanlar. Onlara sorarsanız Trabzonspor'un ağabeyleri. Hem sportif hem maddi anlamda çökmüş Trabzonspor'a başkan seçilirseniz ne yapacaksınız? İyi çalışanı aralıkta delege seçer. 'Hacıosmanoğlu gitsin' diye kulübü kilitlemenin manası ne? Bu ağabeylik değil hainlik."
 
"Mücadelemizden kimse alıkoyamayacak"
 
3 Temmuz sürecine de değinen Hacıosmanoğlu, "Herkes 'yeniden yargılama oldu, beraat ettiler, bu dava bitti' diyor ama bu algı yönetimi. Spor hukukundaki dava devam ediyor. Fazla da zaman kalmadı. Avukatlarımız UEFA Disiplin Kurulu'nun gerekçeli kararını bekliyor. O karar geldikten sonra yapılan hazırlıklarla Türkiye'nin nasıl cezalarla karşı karşıya kalacağını hep beraber göreceğiz" ifadesini kullandı.
 
"Kimse Trabzonspor'u esir almadı"
 
Adayların projelerinden bahsettiğini kaydeden Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti:
 
"Hala daha çatı adaydan bahsediyorlar. Bizim üyeler vardı bin 200 tane. Mahkemeden karar çıktı diye seviniyor insanlar. 'Biz kendi üyelerimize oy kullandıramayacağız' diye. Bizi seven ve bize destek olmak isteyen 5 bin üzerinde üye olmayan akraba ve dostlarım var. 150 tane Hacıosmanoğlu gördüler listede, 'Hacıosmanoğluspor mu oluyor?' dediler. Benim sülalem çok geniş sülaledir. Orada 2 binin üzerinde Hacıosmanoğlu var ama soyadı farklı. Biz bunları alıp başarısız bir Trabzonspor'un başında duralım diye yapmadık. Bize destek vermek için kendileri üye oldu. Trabzonspor başarılı olursa burada dururuz. Trabzonspor düşmanı değiliz. Kimse Trabzonspor'u esir almadı."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!