comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da Cardozo gelişmesi

25 Kasım 2015, Çarşamba 15:53
Trabzonspor'da Cardozo gelişmesi

Bosingwa, Constant ve Medjani'nin takımdan ayrılmasının ardından ekonomik sorunlar için menajerini Trabzon'a çağıran Cardozo'nun kongre sonuna kadar kalmaya ikna edildiği belirtildi.

Gençlerbirliği karşısında son dakikada gelen golle üç puan ve moral kazanan Trabzonspor'da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi. Hafta sonu İstanbul'a tam kadro gitmesi beklenen bordo mavililerde, Bosingwa, Constant ve Medjani'nin takımdan ayrılmasının ardından ekonomik sorunlar için menajerini Trabzon'a çağıran Cardozo'nun kongre sonuna kadar kalmaya ikna edildiği belirtildi.
 
Özellikle Galatasaray'ın da ilgilendiği bilinen Paraguaylı golcüyle yapılan görüşmede, kongre nedeniyle kulübün iç durumunun karışık olduğu, ama kongre sonrasında tüm ödemelerin yapılacağı vurgulandı. Cardozo'nun da durumu anlayışla karşıladığını vurguladığı ve verilen söz üzerine şimdilik herhangi bir girişimde bulunmayı düşünmediğini ifade ettiği belirtildi.
 
TEKELİOĞLU UMUTLU
 
Gençlerbirliği galibiyetinin takımı rahatlattığını belirten teknik direktör Sadi Tekelioğlu ise iyi sonuçların devamının geleceğine inandığını vurgulayarak şunları söyledi: "Fenerbahçe maçında bunun devamı olan iyi sonuçlardan birini elde ederiz inşallah. Fenerbahçe ile sadece bir maç yapmaya gidiyoruz. Fenerbahçe de ligdeki diğer takımlar gibi rakibimiz. Ortamı germek istemiyoruz. Fenerbahçe'nin bütün maçlarını zaten televizyondan izledik. Oyuncularımız, hocalarımız rakibi tanıyor. Fenerbahçe maçında tedbirlerimizi alacağız. Oyun kurgumuzu rakibe göre belirleyeceğiz. Bu tür maçlar için 'hocasız da gidilse takım motive olur' sözü vardır. Camianın 6 Aralık'taki kongre arifesinde böyle bir galibiyete ihtiyacı var. Fenerbahçe'yi iyi etüt edeceğiz. Galibiyetle dönersek kulübün önü açılır."
 
TRABZONSPOR KAPANDI
 
Fenerbahçe maçı için Pazar günü İstanbul'a gidecek olan Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu, bu sabahki antrenmanı basına ve taraftara kapattı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren bordo mavililerde, önceki gün sakatlığıyla ilgili olarak doktor kontrolünden geçmek üzere Almanya'ya giden Marko Marin de yer aldı. Taktik çalışma gerçekleştiren Karadeniz ekibinde, gol vuruşu çalışmasıyla antrenman tamamlandı.
 
EKMEKLİ MOTİVASYON
 
Vakfıkebir IMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri da takımın sabah antrenmanını ziyaret etti. Teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu'na çiçek ve üzerinde "şampiyon" yazan dünyaca ünlü Vakfıkebir ekmeği hediye eden öğrenciler daha sonra futbolcularla fotoğraf çektirdiler.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!