comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da birlik sağlanacak mı?

18 Kasım 2015, Çarşamba 00:58
Trabzonspor'da birlik sağlanacak mı?

Trabzonspor'da iki başkan adayı birleşiyor mu? Ortak başkanlık sistemi hayata geçebilir mi?

FutbolArena - Trabzonspor'da Aralık ayı başında yapılacak olan Olağan Genel Kurulu'nda Başkan adayı olduğunu açıklayan Celil Hekimoğlu'na, Muharrem Usta'dan cevap geldi. Muharrem Usta, henüz başkan adayılığını açıklamasa da aday olmasına kesin gözüyle bakılan bir isim. 

Celil Hekimoğlu, 17 Kasım Salı günü yaptığı açıklamada kamuoyunda iki adayın birleşmesi yönünde bir istek olduğunu belirtmiş ve ''dönüşümlü başkanlık'' modeline sıcak baktığını " Yapılacak özel bir protokolle 3 yıllık görev süremizin ilk 1.5 yılı bizim, ikinci 1.5 yılı da Sayın Muharrem Usta'nın başkanlığında bizlerin de için de olacağımız bir ekip hazırlanabilir. Eğer camia da bunu uygun görürse kendi açımızdan herhangi bir sorun söz konusu değil. Kulüp yeniden bir değişim ve dönüşüm ihtiyacındaysa, kuruluş döneminde büyüklerimizin gösterdiği bu özveriyi bizler de göstermeye hazırız" sözleriyle ifade etmişti.
Muharrem Usta'dan da bu sözlere twitter üzerinden yanıt geldi... Usta "Usta, ''TS için hiç bir şart öne sürmeden şahitler huzurunda verdiğim "açık çek" başkanlık sevdası uğruna defalarca reddedilmişse... Merak edilen soru... milyonlarca TS taraftarının geleceğinin nasıl teminat altına alınacağı konusudur. Diğerleri teferruattır. Beraber yöneteceğimiz güçlü bir TS inşa ederek çocuklarımızın gurur duyacağı bir geleceği tekrar yakalayacağız. Evet sizlerle başaracağız. Sizlerin vereceği destekle kulübümüz herkesin gurur duyacağı bir noktaya kesinlikle gelecektir. Rahat olun.. gelecek kaygınızın farkındayız. İnanın ki bir gün bu kara bulut dağılacak. Geçmişin ışığıyla kimseyi dışlamadan her türlü hesabı yaparak sizlere güvenerek bu yola çıktık. Ez cümle; TS'nin bunca sorunu varken tüzükte olmayan bir konuyla geçen bir gün daha. TS için fedakarlıksa dün de yarın da sonuna kadar ok. '' ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!