comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da 2 aday güçlerini birleştirdi

30 Ekim 2015, Cuma 16:02
Trabzonspor'da 2 aday güçlerini birleştirdi

Adı başkan adaylığı için geçen Sebahattin Çakıroğlu, daha güçlü bir Trabzonspor için Celil Hekimoğlu ile aynı yolda birlikte yürüme kararı aldıklarını söyledi.

Sebahattin Çakıroğlu yaptığı açıklamada, uzun süredir Trabzonspor başkan adayı olarak seçim çalışması yaptıklarını belirterek, "Bu seçim çalışmalarını yaparken de değerli taraftarlarımıza hep şu ifadeyi kullandık. 'Önce Trabzonspor, önce Trabzonspor'un menfaatleri.' O gün de söylediğimiz gibi, bugün de 'Önce Trabzonspor' dedik. Ve değerli kardeşim Celil Hekimoğlu ile Trabzonspor menfaatleri üzerinde hem kalben hem de fikren birleştik. Bu birleşme sürecinde daha önceki yönetimlerde alenen yapıldığı için bu ifadeyi kullanacağım alışılagelmişin aksine hiçbir pazarlık söz konusu dahi olmadı. Bilinmelidir ki. Biz Trabzonspor başkan adaylığından vazgeçmedik. Biz sadece ve sadece daha iyi bir Trabzonspor için tercihlerimizi değiştirdik" ifadelerini kullandı.
 
Sayın Hekimoğlu kardeşimizin önünde veya arkasında yer almak yerine yanında yer almayı tercih ettiklerini belirten Çakıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:  "Elbette ki herkes, sporu sever, spora destek verir. Şüphesiz ki hem şahsım hem de ekibim öyleyiz. Ancak henüz, Karadeniz'deki her amatör-profesyonel sporcuyu tanıyıp onlara destek verecek kadar, onların da tanıyıp 'abi' diye hitap edeceği kadar maalesef sporun içinde olamadık. Neyse ki olan bir kardeşimiz var. Trabzonspor başkan adayı Sayın Celil Hekimoğlu. Biz sahip olduğu her şeyi helal yoldan elde etmiş, dürüst, özü sözü bir, taviz vermeyen ve vermeyeceğini düşündüğümüz Sayın Celil Hekimoğlu ile aynı yolda, yan yana omuz omuza yürüme kararı aldık. Bunu da siz değerli kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk ve gurur duyarız. Parçalanmış bir Trabzonspor değil, birleşmiş güçlü bir Trabzonspor için" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!