comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Ahmet Çakar'dan Hacıosmanoğlu için flaş çağrı

29 Ekim 2015, Perşembe 15:44
Ahmet Çakar'dan Hacıosmanoğlu için flaş çağrı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarına Ahmet Çakar'dan sert tepki geldi.

FutbolArena - Süper Lig'de oynanan Gaziantepspor maçı sonrası maçın hakemi hakkında açıklamalarda bulunan İbrahim Hacıosmanoğlu'na eski hakem Ahmet Çakar'dan tepki geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Ahmet Çakar, Hacıosmanoğlu'nun sözlerinin 6222 sayılı yasaya aykırı olup olmadığını sordu.
İşte Ahmet Çakar'ın sözleri;

"Trabzon başkanı Hacıosmanoğlu Türk futbol tarihinin en tehlikeli en sorumsuz açıklamalarını yapmıştır. Türkiye'de 6222 sayılı yasadan dolayı ceza almış biri olarak savcılara soruyorum; Trabzon başkanının açıklamaları 6222'yi ihlal değil midir? Tamam hakem Trabzonspor'un 2 penaltısını vermedi ama attığı ilk gol ise uyduruk bir faul ve ofsayt. Bunun bedeli hakemi stattan çıkartmamak mı? 

Yıllarca Aziz Yıldırım hakem odası bastı (basmadığı halde) diye eleştirdik. Şimdi ise Hacıosmanoğlu hakemi rehin alın talimatını canlı yayında verdi. Trabzon'daki rehine hakem olayı kabul edilemez. Yazık cok yazık. Bir hakem ne kadar hata yaparsa yapsın REHİN alınamaz. 

Hacıosmanoğlu'nun "rehin alın" talimatı azmettirme, "eski mesleğime döneceğim" açıklaması ise (muhtemelen silahlı eylem ya da darp) açık bir tehdittir."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!