comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Onur Kıvrak'tan Şota'ya cevap

21 Ekim 2015, Çarşamba 10:00
Onur Kıvrak'tan Şota'ya cevap

Trabzonspor'da Şota Arveladze'nin epki gösterdiği Onur Kıvrak'tan hocasına yanıt geldi.

FutbolArena - Trabzonspor'da Mersin İdmanyurdu mağlubiyeti sonrası basın toplantısında Onur Kıvrak'ı hedef alan Şota Arveladze'ye başarılı futbolcudan cevap geldi.

Fanatik Gazetesi'ne konuşan Onur Kıvrak'ın sözleri;
"Sezon başından bu yana bazı şeyler yaşanıyor, üzülüyorum. Ben 8 senedir buradayım. Kimseyle sorunum yok. Hâlâ da öyle. Buradan ayrılmak, Trabzonspor'dan gitmek gibi bir niyetim de yok. O nedenle tek şeye konsantre olmuş durumdayım, sakatlığımın geçmesine. Ben bunun dışında davranacak, sorun olacak insan değilim.
 
Çok fazla da konuşmak istemiyorum çünkü Trabzonspor'un durumunu düzeltmemiz lazım önce. Hepimizin canı sıkkın. Birbirimizi suçlayarak bir yere varamayız şu an. Ben de bunun için başka konulara girmeyeceğim."

"Hocam biliyordu"
 
“Hocamızın sözlerine elbette şaşırdım, beklemiyordum. Çünkü ben sakatım. Hocam da bunu biliyor. Tedavi ve iğne oluyorum. Ödem var hâlâ. Doktorumuz da bana, ‘Bu sakatlığı düzeltmemiz lazım. Yoksa ileride daha kötü olabilir' diyor. 
 
MR sonuçlarım da ortada. Hocam doğru diyor moralsizliğim konusunda. Moralim bozuk. Oynamayan, sakat bir oyuncunun moralinin iyi olması zaten tuhaf olur. Deplasmana gitmedim, çünkü tedavi oluyorum. Her yaptığımın bir tavır olarak algılanması kötü...”

Şota Arveladze ne demişti?

 "Onur'un morali bozuk. İkinci kez maçtan önce "Ben sakatım" diyor. Bu takımın kaptanı. Ama o üç tane yemedi, ben yedim! Mehmet Ekici ile 8 kez konuştum. Ama ne istiyor anlamadım. Erkan maça gelmek istedi geldi, keşke hepsi istese... " 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!