comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Şota Arveladze'den camiaya mesaj

16 Eylül 2015, Çarşamba 11:30
Şota Arveladze'den camiaya mesaj

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, bir yandan zirvede tutacak sonuçları almak, diğer yandan da eksiklerini gidermek için çalıştıklarını belirtti. Takımının camiaya büyük mutluluklar yaşatmaya hazır olduğunu kaydeden Gürcü hoca, "Yeter ki buna ortak olmak isteyelim." dedi.

Geride bırakılan sürece dair en büyük mutluluğunu, 'Tribünlerden alkış alan bir takım ve oyun anlayışı ortaya çıkarabilmiş olmak' olduğunu ifade eden başarılı taktisyen, kulübün aylık yayın organı Trabzonspor dergisine yazdığı yazıda şu ifadelere yer verdi:
"İyi çalıştık ve lige hazır hale geldik. Eksiklerimiz tabi ki var. Bir yandan bizi zirvede tutacak sonuçları almak, diğer yandan eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz. Bunu yaparken en çok önemsediğimiz konu güven duygusu. Önce takımın kendine güvenmesini sağlamaya çalışıyoruz. Buna katkı yapacak olan gerçek ise taraftarların ve camianın takımlarına güvenmesi."

Şota, futbolcu sahada hata yapsa bile tribünlerden tepki almayacağını bilirse daha fazlasını yapmak için elinden geleni ortaya koyacağının altını çizdi. Aksi durumda herkesin bireysel olarak görevini yapıp, topu karşıya atma mücadelesi içinde olacağı uyarısında bulunan başarı teknik adam, yazısında şu ifadelere de yer verdi:

"Biz bu ikinci durumun olmasına asla izin vermeyeceğiz. Kendimize güveneceğiz, taraftarımızın bize her daim itici güç olacağına güveneceğiz. Onlar da bize güvenecek ve eminim herşey çok daha güzel olacak. Yine söylüyorum; Trabzonspor bize büyük mutluluklar vermeye hazır. Yeter ki buna ortak olmak isteyelim."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!