comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı

29 Ağustos 2015, Cumartesi 12:00
Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı

Trabzonspor,  Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile karşılaştı.

FutbolArena - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Akhisar Belediyespor'u ağırladı.

Karşılaşma 2-2 eşitlikle sonlandı.

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçının özeti

Trabzonspor maça daha istekli başlayan taraf olurken Akhisar Belediyespor oyunu ilk dakikalarda kendi yarı alanında kabul etti. 

18. dakikada N'Doye'nin pasında Yusuf Erdoğan topla buluştu. Kaleye doğru sokulan Yusuf, Lukac'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Trabzonsporlu futbolcular bu pozisyonda penaltı bekledi.

Trabzonspor, ilk yarının ortalarından itibaren rakip kalede etkisini arttırdı. Akhisar Belediyespor ise oyunu tutmakta bir hayli zorlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Trabzonspor çok pozisyon bulmasa da top kendilerinde kaldı. İlk yarı 1-0 Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle sonlandı.



60. dakikada Cavanda ceza sahasında girdiği anda Orhan Taşdelen faul yaptı. Hakem bir kez daha penaltıyı gösterdi Dame N'Doye'nin kullandığı penaltı kaçtı.

68. dakikada Okay Yokuşlu sert vurdu, top direkte patladı.

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçının golleri

41. dakikada Erkan Zengin, sert bir şut çekti. Top Milan Lukac'tan döndü. Topu takip eden Yusuf Erdoğan, sol ayağıyla topu ağlara gönderdi.

54. dakikada konuk ekipte Ahmet Cebe ceza sahasına girerken Constant'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktadan topu ağlara gönderen isim Hasan Kabze oldu

77. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Rodallega'nın kafa vuruşu Akhisar Beeldiyespor'a golü getirdi.

84. dakikada Marko Marin köşe vuruşunu Kevin Constant'a doğru oynadı. Constant'ın açtığı ortada arka direkte Cardozo çok sert vurdu ve müthiş bir gol attı

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçının ilk 11'leri

Trabzonspor: Onur, Cavanda, Mustafa, Aykut, Constant, Okay, Mbia, Yusuf, Özer, Erkan, N'Doye

Akhisar Belediyespor: Lukac, Ahmet Cebe, Douglao, Caner, Orhan, Güray, Merter, Custodio, Hasan Kabze, Lua Lua, Rodallega


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!