comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonsporlular Derneği'nden Lig TV'ye tepki

15 Ağustos 2015, Cumartesi 15:09
Trabzonsporlular Derneği'nden Lig TV'ye tepki

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hataoğlu, Lig TV'yi sert sözlerle eleştirdi.

FutbolArena - Yayıncı kuruluşun Fenerbahçe'nin yayın organı gibi çalıştığını ifade eden Alaattin Hataoğlu, 3 Temmuz'dan bu yana Digitürk üyeliklerini sonlandırdıklarını ve bu şekilde tepkilerini gösterdiklerini ifade etti.

İşte Hataoğlu'nun yaptığı açıklama;
Türkiye'de yaşanan 2010-2011 sezonu 3 temmuz şike süreci Türk futbolu için bir milat olacakken, adeta suçlular ödüllendirilmiş, şike mağduru Trabzonspor ise cezalandırılmıştır. Mahkeme dediler, mahkeme Aziz Yıldırım ve çetesini suçlu bularak cezalandırdı. Cezaya itiraz Yargıtay kararı dediler bekledik Yargıtay cezayı onadı. Uefa dediler Uefa cezayı verdi. Cas dediler Cas Cezayı onadı, hem de az buldu. Lakin ülkemizde ne yazık ki siyasi otorite tarafından Aziz Yıldırım ve şike çetesinin devlet eliyle ceza almaları engellendi. Suçluların ceza almadığı, mağdur Trabzonspor'un hakları teslim edilmediği sürece ''bu lig Asla Meşru Değildir''
 
2010-2011 sezonu ve günümüze kadar oynanan maçların, alınan kupaların, şampiyonlukların hiç bir geçerliliği yoktur. Çünkü lig meşru değildir. Ligde mücadele etmemesi gereken takımlar, futboldan men edilmesi gereken, Aziz Yıldırım ve Şike Çetesinin kulüp başkanı ve yöneticisi olduğu bu adaletsiz arenada ''Türk Futbolu Şike Ahlaksızlarına Teslim Edilmiştir'' ve asla meşru değildir.
 
Yayıncı kuruluş ise adeta şikecilerin sözcüsü gibi hareketle, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yayın organı gibi hareket etmektedir. 1967 Trabzonsporlular Derneği olarak yayıncı kuruluşu 3 Temmuz şike sürecinden beri eleştiriyor, tepki koyarak aboneliklerimizi iptal ederek bu düzen bitene kadar tepkimizi sürdürüyoruz.
 
Buradan Tüm Trabzonsporlulara hatta adaletli bir futbol ligi izlemek isteyenler tüm takım taraftarlarına çağrı yapıyorum. Bu adaletsiz sistem bitene kadar yayıncı kuruluşunun abonelikleriniz iptal edin, abone olamayın."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!