comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Şota: 'Bursaspor maçını kazanmak istiyoruz'

12 Ağustos 2015, Çarşamba 20:50
Şota: 'Bursaspor maçını kazanmak istiyoruz'

Şota Arveladze, yeni sezonun ilk haftasında sahalarında Bursaspor ile zorlu bir sınava çıkacaklarını belirtti

İlk maçların her zaman zor geçtiğine işaret eden genç hoca, Bursa maçını kazınıp lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında sahasında Burssapor'u ağırlayacak Trabzonspor, cumartesi akşamı oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan çalışmaya, sakatlığı bulunan Mehmet Ekici ile hafif sakatlığı bulunan ve salonda çalışan Aykut Demir ile transfer görüşmeleri için izinli olan Yatabare antrenmana katılmadı. Tedavisi devam eden Musa Nizam ise takımdan ayrı koşu yaptı. Takım halinde koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra 5'e 2 top kapma çalışması, ardından da gruplar halinde savunma ve hücum organizasyon çalışması yaptı. Bordo-mavili taraftarların da ilgi gösterdiği antrenmanın bir bölümünü Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticiler de izledi.
Bordo-mavili takımın teknik patronu Şota Arveladze, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Bursaspor ile oynayacakları ilk maçtan sahada galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Ligde ilk maçların her zaman zor geçtiğini ifade eden Gürcü teknik adam, "Ligde kötü takım yok, bunu geçen sezon da gördük. Bursaspor şampiyon olmuş bir takım, böyle bir takıma karşı mücadele edeceğiz ve sahamızdaki maçı mutlaka kazanmak istiyoruz." dedi.

Transfer arayışlarının da sürdüğünü değinen Şota, özellikle stoper mevkiine takviye düşündüklerini dile getirdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!