comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'a sponsordan para yerine nasihat

11 Ağustos 2015, Salı 13:47
Trabzonspor'a sponsordan para yerine nasihat

Trabzonspor Yönetimi'nin sponsorluk konusunda büyük beklentiler içerisinde olduğu Swarowski firmasından para yerine nasihat geldi.

Swarowski'nin bayan hissedarı Diana Langes, Facebook hesabından verdiği mesajda, finansal desteklerinin sadece kendi kulüpleri "WSG Wattens"'e yönelik olacağını vurguladı.
 
Langes Almanca mesajında şu görüşlere yer verdi: "Sevgili arkadaşlar ve taraftarlar, Türkiye'den gelen misafirlerimiz geri döndükleri halde içimizdeki mutluluk devam ediyor. Beklenmedik ve gurur verici şekilde onursal üye Olduğum Takımım için, yeni konumum Gereği ne gerekiyorsa elimden geleni yapacağım. Kalbim Dünya'daki bütün Takım'lar, futbolcular ve hocalar için atıyor, çünkü futbol öyle bir oyundurki Halkları bir araya getirir.
 
“Tabiki bizim finansal desteğimiz sadece kendi kulübümüz WSG Wattens'e olacak”, ama Türkiye'deki dostlarımızla sportif ve organizatörlük çalışmalarımızı sıkı şekilde geliştirip ilerletmek için can atıyoruz. Ve tabiki bütün takımımızla ilerde bir gün TRABZON'a gitmeyi çok arzuluyoruz. Bu sebeple; Görüşmek üzere.."
 
Orjinal metin: Diana Langes
 
Tesekkürler Trabzonspor! Liebe Freunde, Fans und Kollegen, obwohl unser Besuch aus der Türkei inzwischen wieder abgereist ist, dauert meine Freude noch an. Ich weiß, dass diese Ehrenmitgliedschaft etwas ganz und gar Außergewöhnliches ist, und ich werde alles tun, um meinem Amt gerecht zu werden. Mein Herz schlägt für alle Fußballer und deren Fans, für Sportler und deren Trainer auf der ganzen Welt, denn gerade Fußball ist ein Sport, der Nationen zusammenbringt. “Natürlich gilt unser finanzielles Engagement ausschließlich unserem eigenen Verein,” der WSG Wattens, allerdings freue ich mich darauf, den sportlichen und organisatorischen Austausch mit unseren Freunden in der Türkei zu pflegen, gemeinsam zu netzwerken und auf diese Weise eine enge Verbindung einzugehen. Und natürlich würde ich mich freuen, eines Tages mit unserer gesamten Mannschaft nach Trabzon zu reisen. In diesem Sinne: görüsmek üzere!"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!