comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Dame N'Doye Trabzon'a geldi

09 Ağustos 2015, Pazar 10:40
Dame N'Doye Trabzon'a geldi

Trabzonspor, renklerine katmak için bir süredir girişimlerini sürdürdüğü Senegalli forvet Dame N'Doye'yi Trabzon'a getirdi.

Forvet hattını güçlendirmek için uzun süredir arayışlarını sürdüren Trabzonspor, 3 yıl önce de bordo-mavili kulübün kapasından dönen tecrübeli golcünün transferinde bu kez mutlu sona çok yakın. Hull City kulübü ile anlaşma sağlayan Bordo-mavili yöneticiler, prensipte anlaştığı N'Doye'yi Trabzon'a getirildi. Londra'dan tarifeli uçakla İstanbul'a gelen Senegalli golcü, sabaha karşı da özel uçakla Trabzon'a getirildi. Bugün transfere ilişkin son detayların görüşmelerin yapılması ve Senegalli golcünün kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Son yıllarda her sezon öncesi Trabzonspor ile adı anılan Dame N'Doye, 3 yıl önce bordo-mavili kulübün kapısından dönmüştü.
Yurt dışında yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varılmış, dönemin başkanı Sadri Şener'in N'Doye ile çekilen fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılarak transfer duyurulmuştu. Ancak sonrasında çıkan pürüzler nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. Bu kez Trabzon'a getirilen golcünün transferinde bir sorun çıkmaması halinde bordo-mavililer, 3 yıllık özlemine kavuşmuş olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!