comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Onur Kıvrak, uçağı kaçırdı

01 Ağustos 2015, Cumartesi 19:04
Onur Kıvrak, uçağı kaçırdı

Kadro dışı kalan Onur Kıvrak, dün yazılı olarak özür diledi, taraftar önce 'oh' çekti. Ancak perde arkasında yaşananlar bambaşkaydı.

Trabzonspor'da Onur Kıvrak krizi bitmiyor, hatta her geçen gün yepyeni bir boyut kazanıyor. Sportif direktör Süleyman Hurma ile tartışan ve ardından kamptan izinli (!) şekilde ayrılan Bordo-Mavililer'in kalecisinin özür dilemesi halinde affedileceği konuşuluyordu. 
 
O özür dün geldi. Onur Kıvrak, yazılı bir açıklama yaptı ve isim vermeden özür diledi. Bu gelişme sonrasında her şeyin yoluna gireceği düşünülüyordu ama perde arkasında bambaşka şeyler yaşandı.
 
‘Ben varken diyemezsin'
 
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yaptığı açıklamada o perde arkasındaki duruma dair çok konuşulacak ifadeler kullandı. Makedonya'daki son gerilime kendisinin de şahit olduğunu anlatan Trabzonspor'un patronu şunları söyledi: “Trabzonspor her oyuncusuna her zaman sahip çıkar. Ancak yaşanan olaylar akıllara zarar. Sen kulübün sportif direktörüne asla, hele benim duyacağım yerde laf söyleyemezsin. O gün bile ‘özür dilesin' diye haber yolladım. Bana, Hurma'yı kast edip, ‘O kim de özür dileyeceğim' diyor. Özür dilemek erdemdir...”
 
‘Bunları aileme yapmıyorum'
 
“Sonra yine haberleşildi, hatasını anladı diye İzmir'e özel uçak yolladık. Gelsin beraber bu işi çözelim manasında. Bir sürü bahane üretti. Uçak saatlerce bekledi. Gelmedi. Ben takımın kaptanıdır, madem hatasını anladı bu işi toplayalım derken bu iş olmaz. Günlerdir takımlayım, aileme özel uçak yollamıyorum...”
 
‘Arkasında başka işler var'
 
“Bu işin arkasında başka sıkıntılar var. Bizim rakiplerimiz sadece bildiğimiz ve yarıştığımız kulüpler olsa neyse... Ama bu krizi tırmandıran, tırmanmasında rol oynayan kimler varsa mutlaka bulacağım, açıklayacağım.” 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!