comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor Başkan adayından OLAY sözler

31 Temmuz 2015, Cuma 17:58
Trabzonspor Başkan adayından OLAY sözler

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu kulübün mali yapısının çok kötü olduğunu ve başka bir Anadolu kulübü bu durumda olsaydı çoktan kapanmıştı dedi. 

FutbolArena - Trabzonspor Başkan adaylarından Celil Hekimoğlu kulübün şu anki durumuyla alakalı oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'a konuşan Celil Hekimoğlu şu sözleri söyledi:


"Bizim Trabzonspor'daki ilk projemiz birlikteliği sağlamak. Şu an ciddi bir yönetimsel sorun var. Trabzonspor'da futbolcuların gevşek davranması, doktorun bile olmaması tamamiyle yönetimle alakalı bir sorun"
"Başka bir Anadolu kulübü bu durumda kapanırdı"

Trabzonspor'un mali yapısı çok kötü durumda. 400 milyon TL'nin üzerinde borç var. Kulübün yıllık geliri 75 milyon TL ve şu anda 1 yıllık gider 225 milyon TL. Düşünebiliyor musunuz aradaki farkı? Yani herhangi bir Anadolu kulübü şu durumda olsaydı belki de kapanmıştı. Daha da fazla anlatmak istemiyorum ama tam anlamıyla bir bataklık"

"Süleyman Hurma inşallah ikinci dozer olmaz"

Onur Kıvrak özür dileyerek bence doğru bir davranışta bulundu. Kendisini tebrik ediyorum. Süleyman Hurma Rabotnicki maçının ardından bu takımın üzerinden dozer geçmiş dedi ve doğru söyledi, gerçekleri söyledi. Ancak umarım kendisi ikinci bir dozer olmaz. Çünkü son yaşananlarla da takımın üzerinden dozer geçti" ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!