comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Rabotnicki cephesinden Trabzonspor açıklaması

26 Temmuz 2015, Pazar 14:54
Rabotnicki cephesinden Trabzonspor açıklaması

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor ile karşılaşacak Rabotnicki'nin teknik direktörü Angelovski, Trabzonspor ile eşleşmenin kendileri için ödül olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda  Trabzonspor ile karşılaşacak Makedonya temsilcisi Rabotnicki'nin teknik direktörü Igor Angelovski,Trabzonspor ile eşleşmenin kendileri için ödül olduğunu söyledi.
 
Angelovski, Trabzonspor ile oynayacakları iki maçta da beklentilerinin iyi futbol olduğunu belirterek, "Trabzonspor maçları, gücümüzü görmemiz açısından iyi bir sınav olacak. En iyi sonucu almak için sahaya çıkacağız" dedi.
 
UEFA Avrupa Ligi'nin 1 ve 2. ön öleme turlarında aldıkları iyi sonuçlar neticesinde 3. tura yükselerek ülke futbolu adına önemli bir başarı elde ettiklerini aktaran Angelovski, "İlk iki ön eleme turunda gösterdiğimiz mücadele sonucu Trabzonspor gibi büyük bir takım ile eşleşmek bizim için bir ödül oldu" diye konuştu.
 
Igor Angelovski, Türk futbolunu yakından takip ettiklerini ve Trabzonspor'un Türk futbolundaki önemini iyi bildiklerini vurgulayarak, "Dost ülkemiz Türkiye'nin önemli bir futbol takımıyla karşılaşacak olmak bizim için büyük bir onur. Taraftarların keyif alacağı, kaliteli bir maç bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Trabzonspor ile Rabotnicki'nin birçok ortak yanı olduğunu söyleyen Angelovski, şunları kaydetti:
 
"Makedon futbolunda Rabotnicki neyse, Türk futbolunda da Trabzonspor o. Mesela Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Makedonya'da ise Vardar ve Shkendija gibi önemli takımlar var ancak Rabotnicki de Trabzonspor da bu güçlü kulüplerle mücadele edebilen takımlar. Bizim ortak yönümüz bu."
 
"Favori Trabzonspor"
 
Angelovski, bordo-mavili takımın önemli futbolculara sahip olduğunu anımsatarak, "Trabzonspor güçlü bir takım. Bu nedenle onlarla oynayacağımız maçlar, gücümüzü görmemiz açısında çok önemli. Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacağız ancak gerçekçi olmak gerekirse maçın favorisi Trabzonspor" değerlendirmesinde bulundu.
 
Türk futbolunu iyi bir geleceğin beklediğini ifade eden Angelovski, "Akıllı yatırımlar ve iyi yönetim, Türk futbolunu geliştiriyor. Dünyaca ünlü futbolcular Türk takımlarına transfer oluyor. Bu da insanların futbola ilgisini artırıyor. Türk halkının futbol sevgisi bilinen bir gerçek" şeklinde görüş belirtti.
 
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor ile Rabotnikci arasındaki ilk maç, 30 Temmuz Perşembe günü Makedonya'nın başkenti Üsküp'te, rövanş karşılaşması ise 6 Ağustos'ta Trabzon'da oynanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!