comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'dan Papiss Cisse atağı

19 Temmuz 2015, Pazar 10:54
Trabzonspor'dan Papiss Cisse atağı

Trabzonspor'da Süleyman Hurma, “Dünya çapında bir golcü alacağız” dedi, taraftarları heyecan bastı. Favori Newcastle'dan Papiss Cisse.

Mbia ve Cavanda'yı alarak yabancı transferlerini gerçekleştiren bordo-mavililer, stopere ve forvete de lejyoner getirecek. Ancak esas bomba golcü konusunda patlayacak. Sportif Direktör Süleyman Hurma, “Dünya çapında bir golcü alacağız” derken, bordomavili taraftarları büyük bir merak saldı. Listede 1 numara Papiss Cisse. Uzun süredir uğraş verilen 30 yaşındaki Senegalli'nin kulübü Newcastle United'a 6 milyon Euro önerildi. İngilizler son olarak 8 milyon Euro talep etti.

KAMP SONUNA YETİŞECEK
Onun alternatifi ise Doumbia… Geçtiğimiz sezonun devre arasında CSKA Moskova'dan Roma'ya tam 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Fildişili futbolcu, beklenen patlamayı yapamamıştı. Haftalar önce menajerler tarafından önerilen Doumbia, en az Cisse kadar isteniyor. Almanya kampı bitmeden forvet transferini sonuçlandırmayı planlayan Trabzonspor Yönetimi, ikisinden birine forma giydirecek. Yıllık maaş konusunda 3 milyon Euro civarı rakamlara çıkılacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!