comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da parlayan yıldız: Mehmet Ekici

18 Temmuz 2015, Cumartesi 09:23
Trabzonspor'da parlayan yıldız: Mehmet Ekici

Sezonu en erken açan takım olan Trabzonspor'da Mehmet Ekici klasını konuşturmaya devam etti.

UEFA Avrupa Ligi fikstürü nedeniyle sezonu en erken açan takım olan Trabzonspor'da Mehmet Ekici fırtınası devam ediyor. Geçen sezon frikikleriyle ünlenen yıldız futbolcu, formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi. Differdange'yi 1-0 mağlup etmesine rağmen oynadığı futbolla vasatı aşamayan bordo-mavililere, frikik golüyle hayat veren 25 yaşındaki futbolcu, camiasına da güven aşıladı.
 
Geçen sezon Halilhodzic ve Ersun Yanal idaresinde performansıyla beğeni toplayan Mehmet Ekici, Şota Arveladze'nin de değişilmezi olacağını ilk maçtan ispatladı. Gürcü teknik adamın da başarılı orta saha oyuncusunun performansından çok memnun kaldığı savunmaya da yardımcı olmasından ötürü memnun olduğu bildirildi.
 
Differdange'ye attığı frikik golüyle, bordo-mavili forma altında toplamda 6.serbest vuruş golüne imza atan başarılı oyun kurucu, gol yükünü çekmeyi de sürdürüyor.
 
Oscar Cardozo ile beraber 2014-15 sezonunda takımın en skorer ikinci ismi olan Mehmet Ekici, duran topların da bir numaralı ismi olmuştu. Kısa bir kamp dönemi geçiren bordo-mavililerde Onur Kıvrak ile beraber sorumluluk almaktan da kaçınmayan görüntüsüyle takdir toplayan milli futbolcu, Şota'nın kafasında hem saha içi hem de saha dışı liderlerinden biri olarak öne çıkıyor. Zaman zaman yıldız oyuncuya kaptanlık bandını da vermeyi düşünen Gürcü teknik adam, Mehmet Ekici'yi en önemli kozu olarak sahaya sürmeyi planlıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!