comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzon'da başkan adayları harekete geçti

25 Haziran 2015, Perşembe 20:40
Trabzon'da başkan adayları harekete geçti

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı delegelerin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçiminde Yıldırım Demirören'i desteklemesine tepkiler sürüyor

2 yöneticinin istifa ettiğini açıklamasının ardından bordo-mavili kulübün başkanlığına adaylığını açıklayan 6 isim de ortak açıklama yaptı. Hakan Kulaçoğlu, Metin Atasoy, Celil hekimoğlu, Emre Aksoy, Sebahattin Çakıroğlu ve Emin Kahraman tarafından yapılan ortak açıklamada, Hacıosmanoğlu yönetiminin hemen seçimli kongre kararı alması gerektiği savunuldu.

Kulübün kuruluş değerlerinin ve vazgeçilmez varoluş felsefesinin çok uzağına savrulduğu bu dönemde tarihi ve onurlu bir görevi üstlenmek üzere bir araya geldikleri ifade edeline 6 ismin ortak açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Trabzonspor'un acil ve kapsamlı bir öze dönüş ve toparlanma sürecine ihtiyaç duyduğu açıktır. Trabzonspor'un tarihiyle, gelenekleriyle, etik değerleriyle ve ülke futboluna örnek olma sorumluluğu ile uyum içinde hizmet vererek kurumu yeni ve sürdürülebilir başarılara taşıyacak bir restorasyon yönetiminin kurulabilmesi artık zorunlu hale gelmiştir.
Bu nedenle, Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu yönetiminin hemen seçimli kongre kararı alması gerekmektedir. Biz bu bildiride imzası bulunan Trabzonspor üyeleri olarak Sayın Hacıosmanoğlu'nun Futbol Federasyonu seçimlerinde kulübümüzün hak mücadelesine büyük zarar veren tercihini kınıyoruz. Taraftarlarımızın daha fazla üzülmemesi, camiamızın tüm değerlerinin bir araya gelmesi ve Trabzonspor'umuzun hak ettiği yere getirilmesi için yapılacak tüm çabaları kişisel beklentilerden arınmış bir şekilde destekleyeceğimize söz veriyoruz."

Öte yandan, camianın önde gelen bir çok ismi başta olmak üzere bordo-mavili taraftarlar da Başkan Hacıosmanoğlu'nun şike sürecinde yaşanan gelişmeler ve daha önceki beyanatlarının aksine Demirören'i desteklemesine tepki gösterdi.
CİHAN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!