comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu: "İstersem kongreye gitmem"

25 Haziran 2015, Perşembe 18:34
Hacıosmanoğlu:

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olağanüstü kongreye gideceklerini açıkladı

Bordo Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu trabzonhaber.com.tr ye yaptığı özel açıklamasında ‘İstersem kongreye gitmem. Çünkü yönetim 8 kişi kalana kadar devam edebilir 
 
‘İSTERSEM DEVAM EDERİM' 
 
Bordo Mavili kulübün başkanı  İbrahim Hacıosmanoğlu trabzonhaber.com.tr ye yaptığı özel açıklamasında  ‘İstersem kongreye gitmem. Çünkü yönetim 8 kişi  kalana kadar devam edebilir. Fakat haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Yönetici arkadaşlarımın ve Trabzon kamuoyunun TFF seçimlerinde beni anlamadığını düşünüyorum. O sebeple seçime gidelim diyorum' dedi. 
 
‘HERKES HAZIR OLSUN'
 
Özellikle şike davasında  çok büyük mücadele verdiklerini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu  ‘ Demek ki Allah bize bu kadar görev yapma yetkisi vermiş. Rabbimizin takdiri böyle. Şimdi hemen olağanüstü kongreye gidiyoruz. Transfer o zamana kadar yapmayacağız. Herkes hazır olsun. Hazırlığını yapsın. Transferi  gelecek olan arkadaşlar yapar. Daha önemlisi Şike mücadelesini de yapar. Bekleyip göreceğiz. Özellikle şike mücadelesini yakın takip edeceğim' şeklinde konuştu. 
 
Trabzon ve Trabzonspor'da ki arkadaşlarım bile beni anlamadı  diyen Hacıosmanoğlu , ‘Ben  şikeye savaş açmış tek adamım. 3 Temmuz süreci sonrası kimlerin teslim olduğunu herkes bir daha hatırlasın. Ben  namus davası olarak baktığım davayı satmadım ve satmam da. Ama benim yapmak istediğimi bile anlayamadılar' dedi. 
 
‘EL KALDIRIP İNDİRİYORLARDI' 
 
Trabzonspor'un şike davasında  yalnız yürüdüğünü belirten Hacıosmanoğlu, ‘Yıldırım beyin seçimi alacağı belliydi. TFF yönetiminde Faruk Özak'ın koyduğu iki yönetici arkadaş Trabzonspor'un davası için savaş vermiyordu. Onlar yönetimin aldığı kararlarda el kaldırıp indiriyordu. Yani mücadele edecek adamımız da yoktu içeride. Biz içeriye iki güçlü isim koyduk. Niye? Orada çarpışsınlar. Haklarımızı savunsunlar diye. Ama bunu bile anlayamadılar' dedi. 

‘DEMİRÖREN'E SÖYLEDİM' 
 
İbrahim Usta ve Yaşar Aşçıoğlu'nu TFF yönetimine koyduklarını belirten Hacıosmanoğlu, ‘Çünkü bu iki arkadaş sadece el kaldırıp indirmez. Onlar mücadele adamıdır. Ben Yıldırım Demirören'e de söyledim. Sanmayın ki bu dava kapandı. Bu arkadaşlar büyük savaş verecekler. Kupanın önünde kim duruyorsa ona karşı  savaş verecekler. Bunu bilin dedim. Ancak ben  bu davada daha çok güçlendiğimizi düşünürken Trabzon bizi anlamadı' diye konuştu. 

‘MÜCADELEYİ ONLAR YAPACAK‘ 
 
Kendisinin  şike ile ilgili bu saatten sonra mücadele etmek istemediğini ifade eden Hacıosmanoğlu ‘Benim mücadelem bir işe yaramıyor ya, beni anlamayanlar gelip mücadeleyi yapacaklar. Sadri Şener dönemi davanın satıldığını göremeyenler gelip şimdi kupayı alacaklar' dedi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!