comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'un gözüStandard Liege'in yıldızlarında

03 Mayıs 2015, Pazar 10:44
Trabzonspor'un gözüStandard Liege'in yıldızlarında

Trabzonspor için Belçika'dan iki iddia geldi. Bordo-Mavililer'in, Mehdi Gonzalez ve Geoffrey Bia ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Transferin hızlı takımlarından Trabzonspor'un gündemine Standard Liege'in iki yıldızı girdiği iddia ediliyor. Belçika'nın önde gelen spor sitelerinden Voetbal Nieuws'in haberine göre Bordo-Mavililer, Standard'ın yıldızları Mehdi Carcela Gonzalez ile Geoffrey Mujangi Bia'nın peşinde olduğu ileri sürüldü. 25 yaşındaki Faslı futbolcu Mehdi'nin ortalama piyasa değeri 2.5 milyon Euro. Belçika ekibiyle 2016 Haziran'a kadar sözleşmesi bulunan deneyimli futbolcu orta sahanın her bölgesinde forma giyebiliyor fakat en etkili olduğu bölge sağ açık.

Varan 2: Geoffrey Bia

25 yaşındaki Geoffrey Mujangi Bia da her iki kanatta görev yapabiliyor. Bu sezon Standard formasıyla 39 maça çıkan Zaire asıllı Belçikalı futbolcu 11 gol kaydetti, 7 de asist yaptı. Ortalama piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan Bia'nın kulübüyle sözleşmesi 2018 Haziran'da bitecek. Yusuf Erdoğan'ın dışında diğer kanat oyuncularından beklenen verimi alamayan Karadeniz ekibinde, gelen bu haber taraftarları şimdiden heyecanlandırdı. Yabancı sınırının kalkacak olmasının ardından Bordo-Mavililer'de takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!