comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Dünya şampiyonu Erdoğdu Lisesi, Trabzonspor'u ziyaret etti

24 Nisan 2015, Cuma 18:00
Dünya şampiyonu Erdoğdu Lisesi, Trabzonspor'u ziyaret etti

Guatemala'da yapılan Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, bordo mavili kulübü ziyaret etti.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, şampiyonluk kupasıyla ziyarete gelen Erdoğdu Anadolu Lisesi heyeti, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Ersun Yanal tarafından ağırlandı.

"KEŞKE HERKES İZLEYEBİLSEYDİ"

Kabulde konuşan Hacıosmanoğlu, kazanılan başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Son final müsabakasını internetten izledim. Alınan galibiyet kadar oynanan futbol ve sergilenen centilmenlik bizleri mutlu etti. Keşke bu tablo herhangi bir televizyon kanalından canlı olarak yayınlansaydı ve herkes bu başarıyı izleyebilseydi" ifadelerini kullandı.

"BARCELONA FUTBOL OKULU AÇMAK İSTEDİ AMA..."

Hacıosmanoğlu, takımın, yürekli bir şekilde mücadele ederek şampiyonluğa ulaştığını belirterek, şunları kaydetti:

"Umarım bu başarılarınızı sürdürürsünüz ve A takımımızda da şampiyonluklar kazanırsınız. Bu şehir bir futbol madeni gibi. Yıllar önce Barcelona Kulübü yetkilileri bunu fark ederek, Trabzon'da, Trabzonspor Futbol Okulu açmak istedi. Ancak biz başında Trabzonspor ismi olursa buna izin verebileceğimizi söyledik. O nedenle bundan vazgeçtiler."

"SİZLERİ A TAKIMIMIZDA GÖRMEYİ ÇOK İSTERİZ"

Başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini vurgulayan başkan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Geçmişten günümüze altyapıdan çıkan birçok oyuncunun popülerlik sonrası kaybolduğunu gördük. Sizlerin bu konuda çok dikkatli olması lazım. Dünya futbolunun en iyi oyuncularından Ronaldo'nun günde yaklaşık 7 saat çalıştığını duydum. Sizlerin de aynı düşünceyle çok çalışması gerekiyor. Teknik direktörümüz Ersun Yanal genç oyunculara büyük önem veriyor. Takıma geldiği günden beri altyapı oyuncularıyla yakından ilgileniyor ve takip ediyor. Sizleri A takımımızda görmeyi çok isteriz. Allah yolunuzu açık etsin."

OKUL YÖNETİCİLERİNİN AÇIKLAMALARI

Erdoğdu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Türkay Gümüş de kazanılan başarıda Hacıosmanoğlu'nun büyük katkılarının olduğunu söyledi.

Başkanın, takımın her türlü ihtiyacıyla çok yakından ilgilenerek destekte bulunduğunu anlatan Gümüş, Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile ekibine teşekkür etti.

Lise müdürü Ali Turan ise başarıda Trabzonspor altyapısının çok büyük katkısının olduğunu belirtti. Bu konuda emeği geçen altyapı antrenörlerine teşekkür eden Turan, "Şampiyona boyunca takımımız, iyi futbolun yanı sıra centilmence davrandı. Hem rakip takımlarla hem de Guetemala'daki taraftarla sıcak ilişki kurduk. Bundan dolayı müsabakalarda takımımıza büyük ilgi vardı. Yaptığımız bu davranışlar sonrası ülkede 50 yıl boyunca bizi unutamazlar" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Hacıosmanoğlu, lisenin teknik heyet ve futbolcularına çeşitli hediyeler verdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Yanal, Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Tekelioğlu ile altyapı antrenörleri, Erdoğdu Anadolu Lisesi'nden gelen heyetle birlikte yemek yedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!