comScore

Trabzonspor Trabzonspor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Hiçbir yere gitmiyorum"

03 Nisan 2015, Cuma 23:06
İbrahim Hacıosmanoğlu:

Yargıtay kararını uygulamayıp, çeşitli itirazlarla zaman kazanarak sandıktan kaçtığı yönündeki iddialara Hacıosmanoğlu'ndan yanıt geldi: "Bazı insanlar sevinsin diye Trabzonspor sevdamdan vazgeçmem"

Son günlerin hedef adamı İbrahim Hacıosmanoğlu, hakkında çıkan iddialara  yanıt verdi. Ersun Yanal ile olan ilişkileri, muhalafet kanadının Yargıtay'a gitme süreci ve Akyazı Stadı'daki son dakika gelişmelerine kadar geniş yelpazede konuşan Hacıosmağlu'nun o sözleri:

"Ersun hoca işini bilir"


Ersun Yanal işinin ehlidir. Ona güveniyorum. Kimin Trabzonspor'a başarıyı getireceğini iyi biliyoruz. Onun da bana güvenerek buraya geldiğini düşünüyorum. Sıkıntılı bir zamanda görev üstlendi. Fakat o da projemizin 1 değil, 2 yıllık olduğunu biliyor. Asıl hedefim gelecek sezona. Böyle bir kadronun üzerine, bu sezon çok transfer yapmamız mümkün değil. Ersun hoca da bunun farkında. Fakat onun da istekleri var. İlli ki takviye yapacağız. Ersun hoca ile sürekli görüşüyoruz. Kafasındaki isimleri bizimle paylaşıyor.
"Muhalefet iyi düşünemiyor"

Ortada samimi, Trabzonspor'u daha yukarı çekecek bir muhalefet yok. Yoksa sorun kongre falan değil. Bu kadar adım atmışken, ilk göreve geldiğimizden beri sözlerimizi tutmuşken, bazıları sevinsin diye başladığımız işi yarım bırakma niyetinde değiliz.

Trabzonspor sevdamdan vazgeçmem. Samimi ve gerçek tüm sorulara yanıt vermeye hazırız. Hatta bu zamana kadar hiçbir başkanın yapmadığını yaptım ve dedim ki, ‘Görev sürem bitince, benim icraatlarımı isteyen sorgulasın, ortada hukuki aksaklık varsa mahkemeye gitsin.' Bizim verilecek bir hesabımız yok. Hatamız yok mu? Var... Vaktimi, çevremi, tüm enerjimi başkan olmadan önce kongrede bu işe harcadım. Uçakta geçirdiğim süreyi hesaplamak bile istemiyorum.

"Her kapıyı çalarım"

Stat bizim için çok önemli. Biz, önce Avni Aker'e güzel şekilde veda etmek, sonra da Akyazı'ya görkemli bir şekilde merhaba demek istiyoruz. Bu, kimsenin bireysel projesi değil. Bunun için daha önce de söyledim, kiminle görüşülmesi gerekiyorsa, kimin kapısının çalınması gerekiyorsa bir daha çalarım. Maddi-manevi çok önemli bir Trabzonspor projesidir bu stat.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!