comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile İbrahim Hacıosmanoğlu buluştu

02 Nisan 2015, Perşembe 09:25
Trabzonspor'da Ersun Yanal ile İbrahim Hacıosmanoğlu buluştu

İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Ersun Yanal nihayet buluştu. İkilinin gündeminde transfer çalışmalarından karşılıklı şikayetlere kadar birçok konu vardı.

Trabzonspor'da sonuçları merakla beklenen zirvenin ilk ayağı dün yapıldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Ersun Yanal, Trabzon'da buluştu. Hacıosmanoğlu ile Yanal arasında sadece isimler konusunda görüşülmediği, genel bir tablonun da masaya yatırıldığı öğrenildi. İşte önemli satır başlarıyla ilk temasta konuşulanlar...
 
Constant'a vize çıkıyor
 
Teknik direktör Ersun Yanal ile arasında ciddi sorunlar bulunan Constant için yönetim ‘ayrılık' kararına daha yakın. Başkan Hacıosmanoğlu'nun, “Eğer oynatmayacaksan bu sürecin uzaması hem dedikoduları körüklüyor hem de oyuncu açısından sıkıntılar oluyor. O zaman teklifleri değerlendirelim” mesajlarına Yanal'ın, “Taliplileriyle görüşebilirsiniz” yanıtını verdiği öğrenildi. Constant'ın avukatlarının da Trabzon'a davet edildiği, en kısa zamanda bu konuda net gelişmenin yaşanacağı bildirildi.
 
Kiralık oyuncu istemiyor
 
Toplantıda Ersun Yanal'ın özellikle üzerinde durduğu konulardan birinin de kiralık futbolcular oldu. Şu an kadrodaki kiralık oyuncular Belkalem, Özer ve Salih konusunda ciddi bir sıkıntı yaşamamasına rağmen Yanal'ın, “Mümkünse kadroda kiralık oyuncu olmasın. Şu ana kadar büyük bir sorun olmadı ama genel anlamda bu tip durumlar ve sözleşme bitiş tarihi gelen oyuncular hep risk içeriyor. Lig sonlarında, tam yarışın en kızıştığı anlarda bu işlere kafa yormayalım” dediği bildirildi. Başkan bu talebi haklı buldu ve notları arasına aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!