comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Majeed Waris'e teklifler yağıyor

28 Mart 2015, Cumartesi 09:21
Majeed Waris'e teklifler yağıyor

Trabzonspor'un sezon başında Spartak Moskava'dan 6 milyon Euro'ya transfer ettiği Majeed Waris'e her geçen gün talip çıkıyor.

Vahid Halilhodzic döneminde transfer döneminin son gününde sürpriz bir şekilde takıma kazandırılan Waris, Ersun Yanal'ın gelecek planlamasında yer almıyor.
 
Sakatlığı nedeniyle ligin ikinci yarısında hiçbir maçta forma giyemeyen Ganalı oyuncu kulüp tarafından satış listesinde konulmuş durumda...
 
Devre arasında gönderilmeyen ve son bir şans verilen 24 yaşındaki oyuncu hocanın gözünde kredisini tüketti. Waris'ten, gelen teklifleri artık ciddiye alması istendi. Katar'a gönderilmeyen Waris için şimdi de İngiliz ve Rus kulüplerinin devrede olduğu ortaya çıktı.
 
Zaten Rusya'dan gelmişti
 
Sezon başında Spartak Moskova'dan 6 milyon Euro'ya transfer edilen Waris, Rusya pazarında zaten popüler. Trabzon'da sakatlıklarla boğuşan genç oyuncunun adının Rubin Kazan'la geçtiği belirtildi. 
 
Gökdeniz Karadeniz'in de formasını giydiği Kazan'ın, Trabzonspor'a resmi teklif yapma hazırlığında olduğu idda ediliyor. İngiltere'den de talibi çıkan Waris için West Bromwich'in de girişimlerde bulunacağı öne sürülüyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!