comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Ersun Yanal geri adım atmıyor

25 Mart 2015, Çarşamba 11:24
Ersun Yanal geri adım atmıyor

Teknik direktör Ersun Yanal ile sorun yaşayan Constant ile bekleneni Hakan Arıkan: bir türlü veremeyen Waris'ten sezon bitmeden kulüp bulmaları istendi.

Teknik direktör Ersun Yanal ile sorun yaşayan Constant ile bekleneni Hakan Arıkan: bir türlü veremeyen Waris'ten sezon bitmeden kulüp bulmaları istendi
 
Trabzonspor'un sezon başında en pahalı yabancı transferi olarak kadrosuna kattığı Majeed Waris eski takımına geri dönebilir. Sakatlık sürecini atlatamayan ve bekleneni veremeyen Waris'in menajerinin eski takımıyla temas halinde olduğu belirtildi. 
 
6 milyon euro maliyetle transfer edilen oyuncunun bir sonraki transferindeki yüzde 20'lik hakkını da elinde bulunduran Spartak Moskova'nın, Waris'in menajerini devreye soktuğu ve oyuncuyu geri istediği öğrenildi.
 
YANAL 'AFFETMEYE' YANAŞMIYOR
 
Sezon başı büyük umutlarla transfer edilen Kevin Constant'ta da yaşanan sorun aşılamadı. Kadro dışı bıraktığı oyuncu için yönetiminin 'affet' önerisine sıcak bakmayan Ersun Yanal'ın tavrı üzerine oyuncunun menajerine "Kulüp bulun" mesajı iletildi. Yüksek bir garanti ücreti bulunan Constant ise ayrılmaya sıcak bakmıyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!