comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Ibrahimovic, Türkiye'ye gelecek mi? Erkan Zengin açıkladı!

24 Mart 2015, Salı 13:12
Ibrahimovic, Türkiye'ye gelecek mi? Erkan Zengin açıkladı!

Trabzonsporlu Erkan Zengin, Zlatan Ibrahimovic'e Türkiye'ye gelmesi yönünde çağrıda bulunup bulunmadığına açıklık getirdi.

Trabzonspor'a çalkantılı bir transfer sürecinin ardından transfer olan Erkan Zengin, gündemdeki Zlatan Ibrahimovic konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Devre arasında Fenerbahçe'ye gitmenin eşiğinden dönen ve ardından soluğu bordo-mavili ekipte alan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, milli takımdan arkadaşı Ibrahimovic'i Türkiye'ye çağırıp çağırmadığı konusuna açıklık getirdi.

Fransa'da sarf ettiği sözlerine ardından Paris Saint Germain'de hedef tahtasına konan arkadaşıyla ilgili İsveç basınına açıklamalarda bulunan Erkan, "Ibrahimovic ile konuştuk. Ancak ona bu konuda bir şey söylemedim. Bu doğru değil. Sanırım bu Türk medyasından geliyor. Ancak umrumda değil. Ne istiyorlarsa onu yazabilirler. Zlatan ile biraz konuştuk ancak ona bir şey demedim. Başka şeyler hakkında konuştuk" dedi. İsveçliler bu durum için 'Zlatan'ın gizli menajeri mi?' sorusunu yöneltti ve ardından Erkan'ın yanıtlarına yer verdi.
 
'Kendisi isterse ben de isterim'
 
Zlatan Ibrahimovic'in geleceği ile ilgili bir değerlendirme yapma durumunda bulunmadığını da dile getiren Erkan, "Bu konuda herhangi bir fikrim yok" derken, "Türkiye'ye gelmesini ister misin?" sorusuna ise "Eğer kendisi isterse" yanıtını verdi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!