comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Şampiyonluk, Avni Aker'den mi geçecek?

23 Mart 2015, Pazartesi 09:01
Şampiyonluk, Avni Aker'den mi geçecek?

Trabzonspor, Avni Aker'deki seriyi devam ettirdi. Bu sezon sahasında sadece 1 kez kaybeden Bordo-Mavililer, evindeki üst üste 5. maçını kazandı. Fırtına, bundan sonraki ilk 2 iç saha karşılaşmasında ise Galatasaray ve Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Avni Aker, rakipler için kelimenin tam anlamıyla cehennem halini aldı... Bu sezon sahasında sadece 1 kez kaybeden (Eskişehirspor) Trabzonspor, son dönemlerde yakaladığı galibiyet serisini ise Akhisar Belediyespor karşısında da sürdürmeyi başardı. Ligin ilk yarısında berabere kaldığı rakibini bu kez rahat geçmeyi bilen Bordo-Mavililer, evindeki üst üste 5. galibiyetini elde etmiş oldu. Sahasındaki yüksek form grafiğiyle ilk 4 umutlarını koruyan Karadeniz temsilcisinin bundan sonraki Avni Aker fikstürü de Süper Lig'in, hatta şampiyonluğun kaderini belirleyecek türden.
 
Şampiyonluğun kaderi
 
Fırtına, gelecek hafta Konyaspor deplasmanına gittikten sonra kendi sahasında yarışın iddialı takımlarından ve ilk yarıda Arena'da 3-0 yendiği Galatasaray'ı ağırlayacak. Ardından Başkent'te Gençler'e konuk gidecek Trabzonspor'un sonraki misafiri ise Beşiktaş olacak. Evinde çok iyi bir seri yakalayan Ersun Yanal'ın öğrencileri, deplasmanda ise bu formunun çok uzağında. Bordo-Mavililer'in dış sahada sadece 2 galibiyeti var.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!