comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Cardozo kendini yaktı!

21 Mart 2015, Cumartesi 13:43
Cardozo kendini yaktı!

İki yıldır milli formayı giymeyen Oscar Cardozo'yu Paraguaylı yetkililerin milli takımı bıraktığını zannederek çağırmadıkları, aslında oyuncunun davet beklediği ortaya çıktı.

Trabzonspor'un yıldız golcüsü Oscar Cardozo ile ilgili ilginç bir gerçek gün yüzüne çıktı. Portekiz'in Benfica takımından bordo-mavili ekibe transfer olan 31 yaşındaki forvetin milli forma ile ilgili iletişimsizlik kurbanı olduğu ortaya çıktı.
 
Paraguay Milli Takımı'nın formasını son olarak iki yıl önce giyen Cardozo'nun ardından milli takımı bıraktığı sanılıyordu. Ancak yıldız futbolcunun durumunun böyle olmadığı belirlendi. Milli takımı bıraktığı yönünde bir kararı bulunmadığını ifade eden oyuncu, "Milli takımı bıraktığım haberleri nereden çıkıyor bilemiyorum. Ben oynadığım kulüplerde hep formumu üst düzeyde tutarak milli takıma da çağrılmayı ve ülkeme destek olmayı istiyorum" dedi.

Yeniden milli forma
 
Paraguaylı yetkililerin ise deneyimli futbolcuyu, milli takımı bıraktığını sandıkları için artık kadroya davet etmedikleri ortaya çıktı. Cardozo'nun açıklamaları karşısında şaşkına dönen Paraguaylı yetkililerin bunun üzerine harekete geçerek kolları sıvadıkları belirtildi. Trabzonspor'da formda bir görüntü çizen Cardozo'nun yazın oynanacak dev turnuva Copa America'nın kadrosuna alınacağı ifade edildi.   
 
Trabzonspor'da bu sezon ligde 14, Avrupa Ligi'nde 1 ve kupada 2 olmak üzere toplam 17 gol atan Oscar Cardozo, Paraguay formasını en son 2013'teki Guatemala maçında giymişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!