comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da Cardozo farkı

18 Mart 2015, Çarşamba 09:24
Trabzonspor'da Cardozo farkı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da deplasman kabusu geri döndü. Takımın yıldız oyuncusu Oscar Cardozo deplasmanda sadece iki gol atabilirken bu performans düşüklüğü takımı da etkiliyor.

Geçtiğimiz hafta Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda 5-1 mağlup ederek 106 günlük dış sahadaki galibiyet özlemine son veren Trabzonspor'da seri 1 hafta sürdü. Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşan Karadeniz ekibi rakibine 2-0 mağlup olarak deplasmanda yaşadığı kabusu geri getirdi.
 
Deplasmanda oynadığı maçlarda yüzü gülmeyen Trabzonspor, bu sezon dış sahada 12 maçta sadece 2 galibiyet alıp önemli puanlar kaybederek zirve yarışında geriye düştü. Deplasmanda 7 maçta berabere kalan Karadeniz ekibi, 3 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı.
 
Deplasmanda Cardozo da sustu
 
Trabzonspor'un Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo da deplasmanda oynanan maçlarda pek bir varlık gösteremedi. Bordo-mavililer deplasmanda oynadığı maçlarda sadece 2 galibiyet elde ederken, takımın yıldız oyuncusu Oscar Cardozo da 2 gol atabildi. Lig yarışı kadar sezon sonunda hangi oyuncunun gol krallığı yarışında ipi göğüsleyeceği de merakla beklenirken, 14 golü bulunan Paraguaylı oyuncu söz konusu gollerinin 12'sini Avni Aker'de kaydetti.
 
Trabzonspor'un deplasmanda oynadığı ve Cardozo'nun gol attığı maçlar şöyle:
 
Kayseri Erciyesspor - Trabzonspor: 0-0
 
İstanbul Başakşehir - Trabzonspor: 1-1 (Cardozo)
 
Kardemir Karabükspor - Trabzonspor: 3-0
 
Akhisar Belediyespor - Trabzonspor: 1-1
 
Galatasaray - Trabzonspor: 0-3
 
Beşiktaş - Trabzonspor: 3-0
 
Bursaspor - Trabzonspor: 3-3
 
Balıkesirspor - Trabzonspor: 2-2 (Cardozo 1 gol)
 
Fenerbahçe - Trabzonspor: 0-0
 
Kasımpaşa - Trabzonspor: 1-1
 
Mersin İdmanyurdu - Trabzonspor: 1-5
 
Gaziantepspor - Trabzonspor: 2-0

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!