comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor, Napoli maçına prestij için çıkacak

25 Şubat 2015, Çarşamba 11:30
Trabzonspor, Napoli maçına prestij için çıkacak

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yarın Napoli ile oynayacağı maç için İtalya'ya gitti. İlk maçta sahasında rakibine 4-0 mağlup olan ve tur umudunu büyük oranda yetiren bordo-mavililer, rövanş maçına prestij için çıkacak.

Bordo mavililer, zorlu maç için saat 11.00'de özel uçakla İtalya'nın Napoli şehrine uçtu. Yöneticiler, teknik heyet, taraftarlar ve basın mensuplarının da bulunduğu kafilede, 18 futbolcu yer alıyor.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Belkalem, Waris, Yatabare ve Yusuf Erdoğan ile UEFA listesinde olmayan Aytaç Kara, Uğur Demirok, Ferhat Yazgan, Mustafa Akbaş ve Deniz Yılmaz İtalya'ya götürülmedi.
Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle durumu belirsizliğini koruyan Carl Medjani ise kadroda yer aldı. İlk maçtaki 4-0'lık yenilgi nedeniyle tur umudu kalmayan Trabzonspor, maça prestij için çıkacak. İlk maça göre daha iyi bir mücadele sergilemeyi hedefleyen temsilcimiz, zorlu deplasmandan moral bulacak bir skorla dönmeyi planlıyor.

HIRVAT HAKEM YÖNETECEK


Napoli'nin San Paolo Stadyumu'nda yarın akşam saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Ivan Bebek yönetecek. Tomislav Petrovic ile Miro Grgic'in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Dalibor Conjar, ilave yardımcı hakemleri ise Domagoj Vuckov ve Goran Gabrilo olacak. CİHAN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!