comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da büyük çöküş

20 Şubat 2015, Cuma 13:40
Trabzonspor'da büyük çöküş

Süper Lig'de beklentilerin uzağında kalan, Türkiye Kupası'ndan elenen Trabzonspor, Avrupa'da da havlu attı. UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında İtalya'ya ekibi Napoli'ye sahasında 4-0 mağlup olan bordo-mavililer, tur umudunu büyük oranda yitirdi.

Sezona 3 kulvarda da başarı sözüyle başlayan Trabzonspor, hedeflerinde bir bir kopuyor. Süper Lig'de zirvenin oldukça gerisinde kalan bordo-mavililer, Türkiye Kupası'na da son 16 tur müsabakasında Medicana Sivasspor'a 3-2 yenilerek veda etti. EFA Avrupa Ligi L Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak son 32 takım arasına kalan Trabzonspor, ikinci tur ilk maçında Napoli'ye 4-0 yenilerek Avrupa kulvarında da havlu atı. Taraftarın bu sezon ilk kez tribünleri doldurduğu ve büyük umutlarla çıkılan maçta ortaya konulan kötü mücadele ve farklı yenilgi herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Turu geçecek skora ulaşması zor görülen temsilcimiz, 26 Şubat'ta deplasmandaki rövanş maçına prestij ve ilk maçta kaybettiği itibarını düzeltmek için çıkacak.

Teknik Direktör Ersun Yanal, farklı mağlubiyet nedeniyle tur umutlarının zora girdiğini belirtti. Futbolun sürprizlere açık olduğunu da hatırlatan Yanal, "Güçlü bir rakiple oynuyoruz ve çok eksiklerimiz var. Bir hafta içinde de eksiklerimiz gelmeyecek. Sadece 2 oyuncumuz gelecek. Ama iyi oyuncularımız geliyor ve İtalya'da iyi mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Futbol bu ve futbol her zaman her türlü sonuca açık." ifadelerini kullandı.
KASIMPAŞA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Farklı Napoli mağlubiyetiyle morali bozulan Trabzonspor, Süper Lig'in 21. haftasında pazar günü deplasmanda onayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bordo-mavililer, yarın yapacağı antrenmanın ardından da öğleden sonra İstanbul'a gidecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!