comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Ersun Yanal'ın hedefindeki maç

13 Şubat 2015, Cuma 09:15
Ersun Yanal'ın hedefindeki maç

Kupadan elenen, ligde ise zirvenin çok uzağında kalan Trabzonspor'da Ersun Yanal oyuncularına hedef maçlarının Napoli olduğunu söyledi.

Kupadan elenen, ligde ise zirvenin çok uzağında kalan Trabzonspor'da Ersun Yanal oyuncularına hedef maçlarının Napoli olduğunu söyledi. Futbolcularından bu maça kadar toparlanmalarını isteyen tecrübeli teknik adam, formsuz isimleri ise uyaracak
 
Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden, ligde ise hedeflediği noktanın uzağında kalan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Napoli maçına kilitlendi. Hafta sonunda kendi sahasında Başakşehir ile karşılaşacak olan bordo-mavililerin teknik direktörü Ersun Yanal, bu maçın ardından çıkacakları Napoli karşılaşmasına büyük önem veriyor.
 
YANAL'IN GÖZDESİ AYTAÇ KARA

İtalyan ekibinin bu sezon oynadığı tüm maçların analizini çıkarttıran tecrübeli teknik adamın, sağlık kurulundan da sakatlıkların bu maça yetiştirilmesi için özel istekte bulunduğu belirtildi. Bu arada Aytaç Kara'nın Sivasspor ile oynanan maçtaki performansından memnun kalan Yanal'ın, son haftalarda performanslarında düşüş gözlenen Mehmet Ekici, Özer ve Constant ile bir özel görüşme yapması bekleniyor.
 
NAPOLİ DOLUDİZGİN

Avrupa Ligi son 32 turunda Trabzonspor'un rakibi olan Rafael Benitez yönetimindeki Napoli, Serie A'da 53 puanlı lider Juventus ve 46 puanla Roma'nın ardından 42 puanla üçüncü sırada. İtalya Kupası'nda Inter'i eleyerek yarı finale çıkan Napoli, Lazio ile karşılaşacak. A.Bilbao'ya elenerek Şampiyonlar Ligi biletini kaçıran Napoli, Avrupa Ligi'nde grubunu 13 puanla lider bitirmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!