comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor, kupada Medicana Sivasspor'u konuk ediyor

09 Şubat 2015, Pazartesi 12:40
Trabzonspor, kupada Medicana Sivasspor'u konuk ediyor

Bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turunda sahasında rakibini yenerek çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor


Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe karşısında 0-0 beraberlikle dönen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın sahasında Medicana Sivasspor ile yapacağı maça odaklandı.

Ligde zirve yarışında geriye düşen bordo-mavililer, kendi saha ve seyircisi önünde kupanın son 16 turunda yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak çeyrek finale yükselen taraf olmayı hedefliyor.

Bordo-mavililerde zorlu karşılaşma öncesi Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Waris, Yusuf Erdoğan ve  Belkalem'in sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe maçında tekrar sahalara dönen Belkalem'in arka adalesindeki sakatlığının nüksettiği ve yapılacak kontrollere göre durumunun belli olacağı bildirildi. Yusuf Erdoğan'ın da sarı-lacivertli takım ile oynanılan maçta sakatlandığı öğrenildi.

Karadeniz ekibinin karşılaşmaya Hakan Arıkan, Salih Dursun, Aykut Demir, Medjani, İshak Doğan, Constant, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin ve Cardozo muhtemel 11' ile sahaya çıkması bekleniyor.

Biletler satışa çıktı

Karşılaşmanın biletleri  VIP Özel Tribün A-B Sırası bin lira, VIP Özel Tribün C-D-E-F-G-H-I Sıraları 500 lira, VIP tribün 200 lira, Kapalı tribün B-C-F-G Blok 40 lira, Kapalı tribün  A-D-E-H Blok 30 lira, Maraton tribün 15 lira, kale arkası tribün ise 5 liradan satışa sunuldu.

Kupada yenilgisi yok

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nu 12 puanla lider olarak bitiren Trabzonspor, bu sezon kupada kaybetmedi.

Bordo-mavililer, Keçiörengücü, Manisaspor ve Akhisar Belediyespor'un bulunduğu grupta 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Trabzonspor, 23 Ocak'ta Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Medicana Sivasspor ile oynadığı lig maçını 3-1 kazanmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!