comScore

Trabzonspor Trabzonspor

İbrahim Hacıosmanoğlu: 'Takımı sahadan çekecektim'

09 Şubat 2015, Pazartesi 08:56
İbrahim Hacıosmanoğlu: 'Takımı sahadan çekecektim'

Söylediği tüm sözlerin arkasında olduğunu belirten Trabzonspor Başkanı, karşılaşma sonrasında Mahmut Uslu'nun yaptığı açıklama için “Benim muhatabım başkanıdır, ona cevap vermiyorum” dedi.

FENERBAHÇE-Trabzonspor maçı bitti ama yankıları devam ediyor. Karşılaşma öncesinde başarı dilemek için hakem Bülent Yıldırım'ı aradığını açıklayan bordo mavililerin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 90 dakika öncesinde söylediği ‘Hakem hatası olursa takımı sahadan çekerim' açıklamasını aydınlattı. Söylediği tüm sözlerin arkasında durduğunu belirten Hacıosmanoğlu, Beyaz TV'de katıldığı programda “Maça gidemedim ancak takımın genel menajerini özellikle soyunma odasında beklemesini söyledim. Telefonla sürekli irtibat halindeydik. Eğer bir hakem hatası olsaydı anında talimatla takımı sahadan çekecektim” ifadelerini kullandı.
 
USLU'YA CEVAP YOK

TRABZONSPOR Başkanı, Fenerbahçeli Diego Ribas'ın penaltı beklediği pozisyonda penaltı çalınması halinde ne yapacağı sorusu üzerine ise “Diego'nun pozisyonuna penaltı verilseydi, takımı sahadan çekecektim” diye konuştu. Mahmut Uslu'nun açıklamalarına cevap verip vermeyeceği sorulan Hacıosmanoğlu, “Benim muhatabım başkanıdır, ona cevap vermiyorum. Bana öğretilen askerliğini yapan adamdır. Bir tek o kulübün başkanına cevap veririm, o da askerliğini yapıp gelirse” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!