comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor 1 puan aldı, 2 fire verdi

08 Şubat 2015, Pazar 09:03
Trabzonspor 1 puan aldı, 2 fire verdi

Trabzonsporlu futbolcular Oscar Cardozo ve Erkan Zengin, Fenerbahçe maçında sarı kart görerek cezalı duruma düştüler.

Trabzonspor'un golcüsü Oscar Cardozo ve ara transferde takıma katılan Erkan Zengin, sarı kart görerek cezalı duruma düştü. İki futbolcu da, gelecek hafta oynanacak Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek.
 
Erkan yine rakip
 
Ocak ayı transfer döneminde Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında gidip gelen ve bordo-mavili formada karar kılan Erkan Zengin, bu sezon ikinci kez Kadıköy'e rakip olarak çıktı. Ligin ilk yarısında 11. haftada oynanan Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyen tecrübeli yıldız futbolcu, bir de gol atmıştı. Erkan, 19. haftada yeni takımı Trabzonspor ile de İstanbul'a geldi ve ilk 11'de şans buldu. Erkan Zengin ayrıca maç esnasında birçok pozisyonda sarı-lacivertli taraftarlardan tepki aldı.
 
Yerli yerinde!
 
Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Medjani, bordo-mavili forma altında ikinci kez stopere geçti. Ligin ilk yarısında hem Halilhodzic hem de Ersun Yanal tarafından ön libero pozisyonunda oynatılan Cezayirli, milli takımdaki ideal yerine de dönmüş oldu. Sakatlanan Bosingwa'nın yokluğunda sağ beke Salih Dursun kaydırıldı. Esas yerine geçen yıldız futbolcu da benzer şekilde ligin ilk yarısında orta sahada oynatılıyordu.S

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!