comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Ersun Yanal: "Bosingwa'nın tetkikleri yarın yapılacak"

03 Şubat 2015, Salı 20:28
Ersun Yanal:

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor maçının ardından Bosingwa'nın sakatlığı ile ilgili konuştu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşma sonrasında Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Yanal şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, şunları söyledi:


Kazanmayı  alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor. Eksiklerimiz çok ,ama şuan da takımın ihtiyacı olan hedeflerini yakalamak ulaşmak adına önemli coşkusu ve tutkusu var. Çok eksik oyuncularımız var. Bu oyuncuların olmaması bizi 13-14 kişiyle bayağa uğraştırdı. Ben burada bu performansı gösteren oyuncularımı tebrik ediyorum. Zorlu sürecin içinde kaldılar. 14 kişiyle 4 maç üst üste oynadılar. bu maçlarda iyi performans gösterdiler. Grubu çıktık. Lig var Avrupa var. Bunlar hedeflerimiz içinde" dedi.
 
BOSİNGWA FENERBAHÇE MAÇINA YETİŞECEK Mİ?

Kendi değişikliği ile ilgili değil arkadaşıyla ilgili değişiklik işareti yaptı. Bosingwa'nın tetkikleri yarın yapılır ancak ondan sonra bu konuda birşeyler söylememiz doğru olur  Futbol bu sonucunda. Bir çok oyuncumuz var bir çok oyuncumuz yok. Bu değişikliklerde gelen oyuncularımız da iyi performans ortaya koyacaktır" dedi.

Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak ise Yanal, "Türkiye'de Fenerbahçe - Trabzonspor maçının rengini ve heyecanını herkes bilir. Biz de futbol sahası içinde rengini ve heyecanını ortaya koyacağız ve performansımız da gösterceğiz. Bende futbol içinde olan biri olarak bu rengi ortaya koymak ve planlamayı yapmak için orada olacağım" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!