comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'a iki müjde birden

03 Şubat 2015, Salı 09:33
Trabzonspor'a iki müjde birden

Trabzonspor'a zirve yarışında büyük önem taşıyan Fenerbahçe maçı öncesi Afrika'dan 2 müjdeli haber geldi. Constant ve Medjani'ye milli takımları çeyrek finalde Afrika Uluslar Kupası'na veda ettiği için Fenerbahçe maçında forma giyme olasılığı doğdu.

Sakatlıklar ve Afrika Kupası'na giden oyuncuları nedeniyle özellikle defans bloğunda alternatifsiz kalıp Salih Dursun'u sağ bek, Bosingwa'yı stoper oynatmak zorunda kalan teknik direktör Ersun Yanal, Afrika'dan gelen 2 habere sevindi. Bordo-Mavililer'in Afrika Kupası'ndaki temsilcilerinden Carl Medjani'nin formasını giydiği Cezayir Milli Takımı, çeyrek finalde Fildişi Sahili'ne 3-1 yenilerek kupaya veda etti. 90 dakika sahada kalan Medjani, takımında sağ bekte oynadı.
 
Gine de elendi
 
Trabzonsporlu Kevin Constant'ın 53'üncü dakikada yerini Salzburg'lu Naby Keita'ya bıraktığı bir diğer çeyrek final maçında ise Gine Milli Takımı, kupanın favorilerinden Gana'ya 3-0'lık skorla yenilerek turnuvayı kapattı. Trabzonsporlu Yatabare'nin formasını giydiği Mali ise 2'nci turda elenmişti.
 
Yanal görüşme yapacak
 
Bordo-Mavili takımda kritik Fenerbahçe sınavı öncesinde Afrika Kupası'nda mücadele eden oyuncularının dönecekleri bildirildi. Uğur Demirok'un sakatlığı, Fatih Atik'in formsuzluğu nedeniyle defans ve
ön liberoda sıkıntı yaşayan teknik direktör Ersun Yanal'ın perşembe günü Trabzon'da olması beklenen milli oyuncularla bir görüşme yapacağı ve bu görüşmenin ardından Fenerbahçe kadrosuna alıp
almayacağına karar vereceği belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!