comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Ersun Yanal onu resmen istedi!

29 Ocak 2015, Perşembe 16:52
Ersun Yanal onu resmen istedi!

Trabzonspor Yönetimi, teknik direktör Ersun Yanal'ın orta sahaya takviye isteğini yerine getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer Hamburg'ta forma giyen Rafael Van der Vaart ve diğer alternatifler için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü öğrenildi.

Sezon başında olduğu gibi devre arasında da transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor, Hakan Arıkan, Uğur Demirok ve Erkan Zengin transferlerinde mutlu sona ulaşırken Tolgay Arslan'ı Beşiktaş'a kaptırmasının ardından transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına yön veren Trabzonspor kurmayları, orta sahaya takviye girişimlerini sürdürüyor.
 
Papadapoulos'un gönderilmesinin ardından yabancı kontenjanına yer açan bordo-mavililer, Almanya'nın Hamburg takımında oynayan dünyaca ünlü yıldız Rafael van der Vaart'ı kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Ersun Yanal, takıma liderlik edebilecek 31 yaşındaki yıldız oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olmasından ötürü düşük bir bedelle takıma katılması hedefleniyor.
 
Trabzonspor'un ilgilendiği diğer oyuncu Werder Bremen'li Zlatko Junuzovic'de girişimlerini sürdürüyor. Milan'da forma giyen Hollandalı Nigel De Jong için de nabız yokluyor.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!