comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'a Mehmet Ekici şoku!

29 Ocak 2015, Perşembe 10:37
Trabzonspor'a Mehmet Ekici şoku!

Keçiörengücü maçında sakatlanıp, saha kenarına alınan Mehmet Ekici'nin son kontrolleri yapıldı. 24 yaşındaki futbolcunun yarın oynanacak Kayseri Erciyes maçında forma giymesinin hayli zor olduğu belirlendi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü ile yapılan maçta sol ayak bileğine darbe alan Trabzonsporlu futbolcu Mehmet Ekici, karşılaşmaya devam edememiş ve yerini 53. dakikada Soner Aydoğdu'ya bırakmıştı. Kulüp doktoru Gültekin Hacısalihoğlu, sol ayak bileğine darbe alan futbolcunun, karşılaşmanın ardından hastaneye götürülerek gerekli tetkiklerinin yapıldığını belirtti. 
 
Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; idmanlara katılmayacak Yıldız futbolcunun maç saatine kadar yapılacak olan takım idmanlarına katılamayacağı ve kendisine özel olarak hazırlanan programı uygulayacağı öğrenildi. Doktor Hacısalihoğlu, “Mehmet Ekici iki gün dinlendirildikten sonra cuma günü karşılaşacağımız Kayseri Erciyesspor maçında oynayıp oynayamayacağına maç saatinde karar verilecek” ifadelerini kullandı. 
 
Öte yandan Ersun Yanal'ın vazgeçilmezi olan yıldız oyuncu, bu sezon 25 maçta boy gösterdi, 4 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!