comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu'ndan Ahmet Nur Çebi hakkında OLAY iddia!

26 Ocak 2015, Pazartesi 02:21
Hacıosmanoğlu'ndan Ahmet Nur Çebi hakkında OLAY iddia!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beyaz TV'ye bağlandı. Hacıosmanoğlu, "Ahmet Nur Çebi bana Tolgay'ın Beşiktaş'a gelmemesi için elimden geleni yapacağım dedi" şeklinde çarpıcı bir iddia ortaya attı. 

FutbolArena - Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beyaz Tv'de yaptığı açıklamalarda oldukça çarpıcı sözler sarf etti. 

"Biz 4-5 aydır Tolgay Arslan transferiyle ilgileniyoruz. 1 haftalık bir olay değil. Tolgay'ın babası bize İngiltere ve İtalya'dan teklifler olduğunu söyledi ama Almanya'da kalmasını istiyoruz dedi. Metin Korkmaz ile Tolgay konuştu. Tolgay bize başkanım ben Trabzon'da oynamak istiyorum dedi. Biz de akşam kalktık gittik. Sözleşmeye 5 milyon euro satış opsiyonu koydurdular. Ben de 8 milyon euro'ya çıkardım. Sabaha kadar rakam konuştular. Sonra ben araya girip hallettim. Her şeyin sonunda Tolgay ile el sıkıştık. Bunun anlamı 'bu iş bitmiştir demek değil mi?' dedim. Tolgay da bana "Bana başkanım bu iş bitmiştir' dedi. Her şey tamam. Saat 4:10'u geçiyor, artık gidiyoruz. O arada Metin'i arıyorlar, Beşiktaş'la görüşüldüğü söyleniyor. Dedim ki. Biz seninle anlaşmadık mı? Başka takımla görüşmedik yok diye? Ancak Beşiktaş'la görüştüğünü söylüyor. Tüm bu olanlardan sonra Tolgay transferinden vazgeçtik" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş yönetici Ahmet Nur Çebi hakkında oldukça çarpıcı bir iddiada bulundu. "Ahmet Nur Çebi, Tolgay'ın Beşiktaş'a gelmemesi için elimden geleni yapacağım ve bu da aramızda kalsın" dedi bana. 
İbrahim Hacıosmanoğlu programın sonlarına doğru transfer hakkında da konuştu. Transferi kapatmadıklarını belirten Hacıosmanoğlu "2-3 oyuncu transferimiz olacak. Ancak bu saatten sonra artık isim vermeyeceğim, oyuncuyla fotoğraf da çektirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!