comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzon Tolgay Arslan'dan vazgeçti

25 Ocak 2015, Pazar 20:07
Trabzon Tolgay Arslan'dan vazgeçti

Trabzonspor bir süredir kadroya katmaya çalıştığı Hamburg'lu Tolgay Arslan'ın transferinden vazgeçtiğini açıkladı.

FutbolArena - Trabzonspor bir süredir kadroya katmaya çalıştığı Hamburg'lu Tolgay Arslan'ın transferinden vazgeçtiğini açıkladı.

Bir süredir Beşiktaş ile transfer yarışına girdiği Hamburg'lu Tolgay Arslan ile ilgili Trabzonspor kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı ve bu oyuncunun transferinden vazgeçildiğini belirtti.
İşte Trabzonspor'un resmi sitesinde yayınlanan o açıklama; 

Bilindiği gibi Trabzonsporumuz transferde çok önemli adımlar attı ve atmaya da devam ediyor. Dün akşam Tolgay Arslan ile anlaşma sağlanmasına rağmen bugün transferden vazgeçildi. Bunun altında yatan bir sürü neden olabilir. Ancak büyük Trabzonspor taraftarı şunu çok net bilmelidir ki;

Trabzonspor bu transfer döneminde istediği oyuncuyu alacak güçtedir. Gerek Erkan Zengin gerekse Uğur Demirok transferinde bu oyuncularımı İstanbul takımlarından aldığımız herkes tarafından bilinmektedir.

Kulübümüzün menfaatlerine uymayan ve kültürel olarak kişiliğimizi yansıtmayan hareketlerle karşılaştığımız zaman da anlaştığımız oyunculardan vazgeçme hakkına sahibiz. Kimse bu olayın altında çok farklı sebepler aramasın. Trabzonsporumuza en iyi oyuncular gelecek. İçiniz ferah olsun.

Trabzonspor SK


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!