comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor, Aytaç Kara'yı alıyor

25 Ocak 2015, Pazar 09:12
Trabzonspor, Aytaç Kara'yı alıyor

Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde yer alan Aytaç Kara, her geçen gün Trabzon'a bir adım daha yaklaşıyor.

Eskişehirspor'dan Erkan Zengin'i transfer eden Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal eski öğrencisi Aytaç Kara'da ısrarını sürdürüyor.
 
Erkan'ın pazarlık etabında Kırmızı-Siyahlı idarecilerle iyi ilişkiler kuran ve Fenerbahçe'ye gitmesini engelleyen Bordo-Mavili kurmaylar, artık genç futbolcuda geri sayıma geçmiş durumda. 2 Şubat'ta bitecek olan transfer döneminin yaklaşması da CEO Burak Gürdal'ın görüşmelerde hızlanmasına neden oldu.
 
Takas gündemde
 
Eskişehirspor'un yeni teknik patronu Skibbe'nin 22 yaşındaki savunma oyuncusunu göndermeye sıcak bakmamasına rağmen gelecek oyuncular konusunda fikrini değiştirdiği öğrenildi. Es-Es'in Trabzonspor'dan orta saha oyuncusu Soner ve defans oyuncusu Mustafa Yumlu artı para istediği öğrenildi. Rize'ye gitmeyi kabul etmeyen Mustafa, yöneticiler tarafından ikne edilmeye çalışılıyor.
 
Ödeme koşulları konuşuluyor
 
Her açıklamasında Anadolu kulüplerinin büyüğü olarak, onların onayını almadan oyuncularla temasa geçmediklerini belirten Hacıosmanoğlu, Eskişehirspor cephesiyle ödeme koşullarında el sıkıştı. Önceki gün bir televizyon kanalına konuşan Başkan, “Hocamızın ilgilendiği futbolcularla son aşamaya geldik” sözleriyle de Aytaç konusunda imzaların çok yakın olduğunun sinyallerini vermişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!