comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu: 'Hayalim Şampiyonlar Ligi finali'

23 Ocak 2015, Cuma 22:47
Hacıosmanoğlu: 'Hayalim Şampiyonlar Ligi finali'

Trabzonspor'un 3-1 kazandığı Sivasspor maçından sonra konuşan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu hedefinin Şampiyonlar Ligi finali olduğunu söyledi.

FutbolArena - Trabzonspor'un 3-1 kazandığı Sivasspor maçından sonra konuşan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu hedefinin Şampiyonlar Ligi finali olduğunu söyledi.

Başkan Hacıosmanoğlu'nun maç sonrası keyfili olduğu gözlenirken transferler ve kulübün ekonomik yapısıyla ilgili de bilg verdi.
İşte Hacıosmanoğlu'nun konuşmasında öne çıkanlar; 

"Kulüplerin gelirlerini yemeyin ve yedirmeyin çok kısa sürede açıkları, borçları kapatırsınız. Oyuncuları iyi paraya sattık. Para etmeyecek oyuncuları bile iyi paraya sattık. Gömü mü buldu diyorlar, biz borsaya açık bir kulübüz. "

"Zokora'nın Trabzonspor'a maliyeti 13 milyon Euro oldu bizim bu sezon gelir-gider farkımız 13 milyon Euro. Bazı oyunculara aldığımızın iki katı teklifler oldu, satmadık. Cardozo'ya astronomik bir teklif yapıldı, satmadık. Cardozo daha çok gol atacak. Ceza sahası içinde 10 kez topla buluşturun 5'ini atar. "

"Malouda'yı alırken Messi ile beraber oturuyormuş, Messi sormuş nereye gidiyorsun diye Trabzonspor'a demiş".

"Yeni stattaki ilk maça renkleri bordo-mavi olan bir kulübü getirmemiz lazım. Bizi eleştirenlerde yürek varsa gelsin bizimle sokakta yürüsün. "

"Hedefim Şampiyonlar Ligi finali, belki ondan sonra başkanlığı bırakabilirim".


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!