comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor,Tolgay transferinde fiyatı yükseltiyor

23 Ocak 2015, Cuma 20:07
Trabzonspor,Tolgay transferinde fiyatı yükseltiyor

Lig Radyo'da yayınlanan Ajans Futbol programında Yetkin Etkin'in sorularını yanıtlayan Erhan Arslan, Türkiye'deki futbol kalitesinin iyi seviyede olmadığını, oğlunun Türkiye'de forma giymesini istemediğini bildirdi.

Arslan; “Türkiye'deki futbol kalitesi belli. Dünyanın gözü Bundesliga'da mı? Türkiye'de mi? Ben onun Türkiye'de oynamasını istemiyorum. Türkiye ligi kalitesiz. Beşiktaş-Galatasaray derbisini bile 17 bin kişi izliyor. Almanya'da 3., 4.lig maçlarını dolu tribünler izliyor. Yine de kendisi ısrar etti.

Tolgay İstanbul'u çok istiyor. Oğlum, Beşiktaş'a yakın!” ifadelerini kullandı.
Hamburg'da Tolgay'ın ilerleme imkanı olmadığını bildiren Erhan Arslan,  Alman Kulübü'nün teknik yönetim açısından istikrarsız olduğunu, bu bakımdan Beşiktaş'ın çok önde olduğunu söyledi.

Transfer görüşmeleri sırasında devreye Trabzonspor'un girdiğinin altını çizen baba Arslan, Hamburg'un bu nedenle Beşiktaş'a karşı fiyat yükselttiğini açıkladı.

Beşiktaş'ın oğlunu uzun süredir takip ettiğini belirten Erhan Arslan, bu sebeple ibrenin siyah-beyazlılar lehine olduğunu, İstanbul'un da oğlunu cezbettiğini ifade etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!