comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Halilhodzic için Mısır iddiası

23 Ocak 2015, Cuma 17:18
Halilhodzic için Mısır iddiası

Mısır, Vahid Halilhodzic'e 1.2 milyon euro teklif etti, anlaşma sağlanırsa Boşnak hoca takımın başına geçecek.

Skorer'in haberine göre; Trabzonspor ile geçtiğimiz ay yollarını ayıran Vahid Halilhodzic bir Afrika ülkesinin başına geçmek üzere. Bordo-mavilileri çalıştırdığı dönemde kendisini, içlerinde dev kulüplerin de bulunduğu bir çok ekibin istediğini söyleyen ve bunu kanıtlamak için cep telefonuna gelen mesajları gösteren Boşnak teknik adam, aradan uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen hala boşta.
 
Afrika'nın en önemli futbol ülkelerinden olan Mısır'ın deneyimli çalıştırıcı ile görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. Mısır basınında yer alan haberlere göre, Chawki Gharib'in ayrılmasının ardından teknik adamlık koltuğu boşta olan Mısır'da, futbol federasyonunun Halilhodzic'e yıllık 1.2 milyon euro teklif edildiği, Boşnak hocanın ise 2 milyon euro talep ettiği bildirildi.
 
Maddi konuda uzlaşma sağlanması halinde Vahid Halilhodzic'in, Afrika Uluslar Kupası'nı en çok kazanan ülke olan Mısır'ın başına geçeceği belirtildi. Anlaşma çıkmaması durumunda Mısır'ın Senegal hocası Alain Giresse, Fildişi teknik direktörü Herve Renard ya da Kamerun hocası Volker Finke'den birini takımın başına getireceği ifade edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!