comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor hız kesmiyor, Erkan yetmedi!

22 Ocak 2015, Perşembe 12:25
Trabzonspor hız kesmiyor, Erkan yetmedi!

Ara transferde Erkan Zengin, Hakan Arıkan ve Uğur Demirok'u kadrosuna katan Trabzonspor için Portekiz'den flaş bir iddia ortaya atıldı.

A Bola gazetesinde yer alan habere göre Trabzonspor, Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Diego Capel için Sporting Lisbon kulübüne 1.2 milyon euro teklif etti. Bordo mavili ekibin, İspanyol sol kanat oyuncusunu uzun zamandır takip ettiği ve yakın zamanda da transfer için görüşmelerin başladığı belirtiliyor. Gelen bilgilere göre Olympiakos da bu transfer için devrede.
 
Öte yandan Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal, Erkan Zengin transferinin ardından bir transferi daha bitirmek için İsveç'ten bir başka Avrupa ülkesine hareket etmişti. Gürdal'ın, Beşiktaş'ın transfer etmeye yakın olduğu iddia edilen Tolgay Arslan için Almanya'da olduğu iddia edilirken sürpriz bir hamleyle Capel transferini de bitirebilir.
 
Dün Portekiz basınında yer alan haberlerde ise Sporting Lisbon'un, takımın en çok kazanan oyuncularından biri olan Capel'i ara transferde kesin olarak göndermek istediği yazıyordu.
 
Bu sezon 4'ü ilk 11'de olmak üzere 18 maçta forma giyen 26 yaşındaki kanat oyuncusu, sadece bir gol atabildi.   

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!